Įspėja neapsigauti: įmonė neteisėtai pardavinėja skrydžių bilietus

  • Teksto dydis:

Valstybinis turizmo departamentas prie Ūkio ministerijos įspėja, kad Italijoje registruota bendrovė „PeopleFly“, nuotoliniu būdu siūlanti įsigyti skrydžio bilietus iš Lietuvos į Italiją ir iš Italijos į Lietuvą ir skrydžio vežėju nurodydama Lietuvos Respublikoje registruotą oro vežėją UAB „GETJET AIRLINES“, vykdo neteisėtą veiklą ir klaidina vartotojus.

Balandžio 26 d. UAB „GETJET AIRLINES“ oficialiu raštu Turizmo departamentui pranešė neturinti jokių komercinių santykių su Italijos bendrove „PeopleFly“ ir jos užsakymu jokių skrydžių nevykdanti ir neplanuojanti vykdyti. UAB „GETJET AIRLINES“ apie neteisėtą šios bendrovės veiklą ir vartotojus klaidinančią informaciją pranešė atsakingoms Italijos institucijoms.

Turizmo departamentas įspėja vartotojus būti atidžius įsigyjant turizmo paslaugas.

Kilus klausimams ar abejonėms rekomenduojama konsultuotis su Turizmo departamento specialistais. Informaciją, kurią reikia žinoti įsigyjant kelionę, galite gauti el. paštu: prieziura@tourism.lt, telefonu Vilniuje 8 706 64 932 arba Turizmo departamento svetainėje, rubrikoje TURISTUI.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių