Pereiti į pagrindinį turinį

Jubiliejinius veiklos metus pradėję Kauno pramonininkai ir toliau sėkmingai augina savo narių gretas

2024-02-08 08:41
DMN inf.

Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacija savo jubiliejinius, 35 veiklos metus pradėjo į narių gretas priimdama jau 75 – ąjį narį. Prie asociacijos prisijungė UAB „TT Cables Nordic“, kuriai vadovauja direktorius Eimantas Pilvelis.

Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijos nuotr.

Asociacijos Prezidiumo nariai vienbalsiai pritarė naujo nario priėmimui. „Sklandaus ir kokybiško bendrystės ryšio kūrimo paslaptis mūsų organizacijoje yra tai, kad dažniausiai naujus narius rekomenduoja mūsų esami nariai, tikrieji mūsų asociacijos ambasadoriai. Tokiu būdu naujas narys turi pakankamai galimybių sužinoti kas jį domina apie organizacijos veikimo principus, o esamas narys kviesdamas, savotiškai garantuoja ir prognozuoja, kad naujasis narys sėkmingai įsilies į vadovų gretas, tikėtina, kad ir vertybiniai bei veiklos principai sutaps.“ – minėjo KKPDA vykdančioji direktorė Reda Stankevičienė.

Asociacijos prezidentas Marius Horbačauskas sveikindamas naująjį narį džiaugėsi: „Mūsų gretas papildo dar viena stipri kompanija, kurios vadovas pasiruošęs įsitraukti į aktyvių narių gretas, bei ieškoti geriausių sprendimų, regiono vertės kūrimui“.

Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacija sėkmingai vykdydama savo veiklą, bei būdama Lietuvos pramonininkų konfederacijos regionine nare, aktyviai tęsia savo veiklas ir naujaisiais metais – atstovauja ir buria savo narius, organizuoja mokslo ir verslo bendradarbiavimo skatinimo formas bei įgyvendina skaitmenizacijos ir pramonės transformacijos projektą EDIH-LT.

 

Straipsnis užsakytas

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų