Kaip prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ dirbs Velykų laikotarpiu

  • Teksto dydis:

Prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ informuoja, kad šeštadienį prieš Velykas, balandžio 8 d., pirkėjų lauks jiems įprastu laiku, o štai šventinį Velykų sekmadienį prekybos centras nedirbs – neveiks čia įsikūrusios parduotuvės, paslaugų ir pramogų vietos, restoranai.

Pasak prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ valdytojų, sprendimas nedirbti per didžiąsias metų šventes jau tapo tradicija. Jau ne vienus metus prekybos centro darbuotojai didžiąsias metų šventes praleidžia drauge su šeima, artimaisiais ar draugais. Laikantis šios tradicijos, ir šiemet šventinį Velykų sekmadienį prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ nedirbs. Lankytojai kviečiami Velykų pirkinius ir šventinio stalo patiekalus planuoti ir jais pasirūpinti iki šventinio sekmadienio.

Balandžio 10 d., antrąją Velykų dieną, PLC „Mega“ parduotuvės, paslaugų, pramogų ir restoranų erdvės savo lankytojų lauks jiems įprastu darbo laiku. Sporto centras „VS Fitness“ dirbs – nuo 9 iki 18 val. (sveikatingumo centras nedirbs), parduotuvė „Senukai“ darbą pradės nuo 9 val.

Iki balandžio 12 d., išskyrus Velykų sekmadienį, PLC „Mega“ veikia centrinėje aikštėje įsikūrusi dizainerių erdvė. Į ją užsukusiems pirkėjams, vienu apsipirkimu „Megoje“ išleidusiems 50 Eur ar didesnę sumą, galima pasinaudoti profesionalų teikiama pirkinių individualizavimo paslauga – išskirtiniais piešiniais, spaudos elementais, grafiniais užrašais, antsiuvais, kniedėmis, ryškiaspalviais ar neoniniais raišteliais dekoruoti įsigytus drabužius, batus ar aksesuarus.

Išsamius šventinius darbo laikus rasite www.mega.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Jei tau visos vienodos tai eik.dirbti per velykas o ne kiausu dauzyti su savais

Anonimas

Anonimas portretas
Mums visos vienodos dienos,užtenka ant nosies kabinti ,ar tai Kalėdos,ar tai Velykos.Blin, iki gyvo kaulo įgriso.Švenčiu kada noriu.,kada širdyje jaučiama šventė o ne tada kada mums pasakys kada reikia švęsti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių