Karantino laikotarpiu regionuose siuntų kiekiai išaugo 75 proc.

  • Teksto dydis:

Karantino laikotarpiu kai kuriuose regionuose terminalais siunčiamų siuntų kiekiai išaugo 75 proc., palyginti su pernai, augimas siekia beveik 3 kartus, praneša Lietuvos paštas.

Tarp pačių aktyviausių regionų rikiuojasi Raseiniai, Tauragė, Kretinga, Jonava, Marijampolė bei Garliava ir Alytus. Visos šalies mastu daugiausiai siuntų visgi keliauja didžiuosiuose miestuose, o absoliutus kiekių lyderis yra Vilnius, teigiama bendrovės pranešime spaudai.

„Žiūrint į siuntų statistikos pokyčius, galima sakyti, kad karantinas paskatino mažų miestų gyventojus apsipirkinėti internetu ir naudotis moderniais siuntimo metodais“, – pranešime sako Lietuvos pašto rinkodaros ir pardavimų direktorius Norbertas Žioba.

Palyginti šių metų kovo duomenis su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, bendrai siuntų kiekiai išaugo beveik 90 proc. Beveik visuose miestuose, kuriuose jau buvo „LP Express“ siuntų savitarnos terminalai, fiksuojamas 50 ir daugiau proc. augimas.

Dažniausiai siuntos gyventojams atkeliauja iš vaistinių, knygų bei kosmetikos pardavėjų bei didžiausių elektroninių parduotuvių, praneša bendrovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių