Pereiti į pagrindinį turinį

Kauno interaktyvių loginių siaubo pramogų pažiba pristato staigmenų

2024-10-23 08:00
DMN inf.

Ar esi girdėjęs apie siaubo pabėgimo kambarį „Mazebrain“? Tikriausiai retas kaunietis nėra girdėjęs šio pavadinimo ir svajojantis arba bijantis čia apsilankyti. Savo gilią ir unikalią istorija turintis „Mazebrain“ tikrai turi, kuo nustebinti.

Apleista psichiatrinė

Nuolat atnaujinamas žaidimas „Apleista psichiatrinė“ nuo šio rudens jums siūlo net penkis personažus, kuriuos žmonės myli, bijo ir kurių geidžia.

Tai Marija – gražuolė juodaplaukė, kuri visus pakeri ir įvilioja į savo meilės spąstus. O iš jų ištrūkti gali tik stipriausi. Su ja turi išskirtinę galimybę susipažinti Marijos instagrame

Vienuolė – nekukli, nuodėminga vienuolė, trokštanti jūsų nuodėmių, už kurias galėtų pasimėgaudama nubausti.

Partnerio nuotr.

Ričardas – daktaras, turintis garsiojo vokiečio Mengele genų, jo kraujyje teka noras eksperimentuoti su žmonėmis... Su jumis ir dėl jūsų.

Partnerio nuotr.

Mama – nenuspėjamo elgesio mama, visų pacientų motina, kuri gali ramiai jus nužiūrėti tamsoje ir trokšti, kad pagimdytumėte jai dar vieną vaiką. Perskaitėte gerai, gimdysite būtent jūs. 

Partnerio nuotr.

Edis – žmonės jį dažnai vadina Dalia, Liuse ar kitais vardais, kadangi greičiausiai jo dar niekas nėra sutikęs akis į akį. Jį galima girdėti, jausti, matyti jo šešėlį, bet niekas dar nėra jo palietęs.

Partnerio nuotr.

Tūnąs tamsoje

Kita naujiena – žaidimas „Tūnąs tamsoje“. Čia turėsi įveikti siaubo trasą, bijodamas to, kas tūno tamsoje. Tačiau turėsi vengti ir šviesos, nes šviesoje jie tave mato ir tyko, kol įžengsi į jų karalystę – tamsą. O ten gali susidurti su savo paties demonais. Ar juos įveiksi, žino tik jie. Laikas čia ribotas, kaip ir mūsų visų šioje žemėje. Šį žaidimą bus galima žaisti tik labai ribotą laiką, nuo spalio 27 iki lapkričio 3 d., tad nepraleisk šios retos galimybės. Susisiekti su mumis gali tel. 0 674 36 772, 0 643 75 977.

Palata

Visų ilgai lauktas psichologinis žaidimas „Palata“ pasirodys jau 2024 m. spalio–lapkričio mėnesiais. Tai – žaidimo „Apleista psichiatrinė“ tęsinys. Įsivaizduok, kad prabundi palatoje prirakintas prie lovos... Nieko neprisimeni, nežinai, kas esi, nežinai, kodėl čia esi, nežinai, kaip čia patekai. Vienintelis dalykas, ką prisimeni, – tau reikia bandyti vėl iš čia pabėgti, nes daktaras Ričardas grįš pas tave atlikti savo pakvaišusių eksperimentų. Jis gali grįžti dar piktesnis, jei sutiks tave bandantį dar kartą pabėgti ir tikrai už tai nubaus. O galbūt jis su tavimi žaidžia ir leidžia tau galvoti, kad gali pabėgti, nors iš tiesų esi tik dar viena jo beprotiškų eksperimentų auka? Atvyk ir išsiaiškink šią paslaptį. Tau reikės ne tik pabėgti, bet ir suprasti, kas iš tiesų esi.

Partnerio nuotr.

Kontaktai

Mus sekti gali mazebrain instagrame.

„Facebook“ paskyroje „Mazebrain – užduočių labirintas“.

„Tiktok“ mazebrain platformoje.

Susipažinti interneto puslapyje.

Arba susisiekti paštu ir greičiau tel. 0 674 36 772, 0 643 75 977.

Partnerio nuotr.

Straipsnis užsakytas

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų