„Kautros“ darbuotojų imunizacija koronavirusui viršijo 70 proc.

Viešosios duomenų rinkmenos „Lietuvos statistika“ duomenimis, viena šalies keleivinio transporto įmonių „Kautra“, turinti 625 darbuotojus ir aptarnaujanti per 200 tolimojo tarpmiestinio susisiekimo reisų, pasiekė 70 proc. bendrą įmonės darbuotojų imunizacijos lygį.

Tai yra pasiskiepijusių bei persirgusių koronavirusu darbuotojų dalis turinti imunitetą koronavirusui. Pasiskiepijusių darbuotojų skaičius įmonėje viršija 60 proc.

„Matome bendrą imunitetą koronavirusui turinčių žmonių skaičių šalyje, kuris yra apie pusę visos šalies populiacijos. Skaičius nėra toks džiuginantis, kokio norėtųsi. Nuo to priklauso ne tik ne tik visų mūsų sveikata, bet ir tai, kokiomis sąlygomis gyvensime ir dirbsime likusius metus. Šiandien pasiskiepijusių įmonėje dalis vis auga. Negalime sau leisti sustoti, džiaugiuosi darbuotojų sąmoningumu ir pasiektu bendro imuniteto lygiu. Toliau skatiname ir sudarome visas sąlygas darbuotojams skiepytis ir tikimės, kad artėjantis ruduo nebus toks niūrus, koks buvo praeitas“, – sako įmonės generalinis direktorius Linas Skardžiukas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių