„Klaipėdos nafta” sausį perkrovė 19 proc. mažiau naftos produktų nei prieš metus

  • Teksto dydis:

Energetikos bendrovė „Klaipėdos nafta“ sausį perkrovė 626 tūkst. tonų naftos produktų – tai 19,3 proc. mažiau nei tą patį 2018 m. mėnesį.

Kaip praneša bendrovė, tokius rezultatus daugiausia lėmė mažesni naftos produktų srautai iš „Orlen Lietuva“ perdirbimo gamyklos bei sumažėjęs tamsiųjų naftos produktų tranzitinių krovinių kiekis.

Sausį bendrovės naftos terminalų preliminarios pardavimo pajamos buvo 3,1 mln. eurų. 

Pranešama, kad sausį „Klaipėdos naftos“ suskystintųjų gamtinių dujų (SGD) terminalai išdujino ir perkrovė 471 tūkst. megavatvalandžių (MWh) gamtinių dujų - tai 79,1 proc. daugiau nei 2018 metų sausį, kai buvo išdujinta ir perkrauta 263 tūkst. MWh. 

Bendrovė skaičiuoja, kad preliminarios SGD terminalo sausio mėnesio pardavimo pajamos siekia 5,6 mln. eurų, kai prieš metus jos siekė 6,7 mln. eurų. 

Iš viso preliminarios „Klaipėdos naftos” sausio pardavimo pajamos yra 8,7 mln. eurų - tai 20,9 proc. mažiau nei praėjusių metų atitinkamu laikotarpiu, kai jos sudarė 11 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Kuri čia dar 'išrinkta tauta' siekia visiško Lietuvos bankroto?..

Xa xa

Xa xa portretas
ir kaip visada, pasisake du vatnikai, kurie išlaižytų bet kokį ššš iš rytų. Jūs du nevykėliai, gal pasikvieskit kokį vagį į savo namus ir leiskit jiems viską išsinešti, ir jokių būdų nepriduokite į policiją, nes ir jam reikia gyventi:) Sąsajas maždaug supratote, o jei nesupratote tai OK, vadinas pateisinate, kad vietoj smegenų turite didelį vatos gabalą!:)

Nuomonė

Nuomonė portretas
Manau, kad Prezidentu išsirinkus Saulių Skvernelį dar kas nors galėtų keistis į gerą. Galbūt pavyktų sušvelninti arba kiek pagerinti santykius su kaimyninėmis valstybėmis. Nesakau, kad reikia su Rusija būti draugais, bet nereikia ir daryti jų priešais. Su Baltarusija Lietuva turi ieškoti gerų tarpusavui ryšių. Nereikia užmiršti, kad Putinas ir Lukošenka taip pat ne amžini. Po mūsų magnolijos ateis ir jų eilė. Turime rengtis su kaimynais gyventi naujomis sąlygomis - ne padlaižiauti jiems, bet ir neloti kaskart ant jų, o juo labiau nevadinti durniais.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių