Legendinė „Tele2“ reklama „Ir turtuoliai taupo“ į eterį grįžta dėl ypatingos priežasties

  • Teksto dydis:

Didžiausias mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ po 7-erių metų pertraukos skelbia į eterį grąžinantis legendinę „Ir turtuoliai taupo“ reklamą. Tiesa, tik vienam kartui. Serialo formatu kurtos reklamos herojai po ilgo laiko susibūrė bendram tikslui – pristatyti greitą ir pigų „Tele2“ 5G namų „Laisvą internetą“.

Didžiausias mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ po 7-erių metų pertraukos skelbia į eterį grąžinantis legendinę „Ir turtuoliai taupo“ reklamą. Tiesa, tik vienam kartui. Serialo formatu kurtos reklamos herojai po ilgo laiko susibūrė bendram tikslui – pristatyti greitą ir pigų „Tele2“ 5G namų „Laisvą internetą“.

„Daugelis galvoja, kad „Tele2" reklamos gaminamos užsienyje, tačiau jos visos yra kuriamos čia, Lietuvoje, talentingų ir unikalių mūsų šalies kūrybos, prodiusavimo ir reklamos gamybos profesionalų. „Ir turtuoliai taupo“ įėjo į Lietuvos reklamos istoriją ne tik kaip vienas pirmųjų reklaminių serialų, tačiau ir aukštai užkėlė kokybės bei efektyvumo kartelę. Idėją sėkmingai tęsiame ir su kitais savo projektais – „Pildyk Draugai“, „Tele2“ Inovacijų biuras ar „La Familia“, – sako Mindaugas Savickas, „Tele2“ rinkodaros direktorius.

Naujausią „Ir turtuoliai taupo“ reklamą galite išvysti čia.

Eteryje – viena išskirtinė serija

Per 8-erius metus sukurti 129 „Ir turtuoliai taupo“ epizodai, o ši po ilgo laiko pasirodžiusi serija tapo viso reklamos serialo kulminacija. Sidui pagaliau atskleista, kad likę herojai nėra jo šeima, o tiesiog reklamai suburti aktoriai. Reklamoje pasirodė ir visas jas režisavęs reklamos agentūros „Idée fixe“ režisierius – Kęstutis Gudavičius.

Vis dėlto, net ir paskutinėje serijoje neišvengta turtuoliams įprastų intrigų. Klastingosios Kasandros vagystės, vyresniojo brolio Viktoro rūpestis šeima ir šmaikščiojo šeimos vairuotojo Fernandeso siekis įsilieti į šeimą per minutę leidžia išgyventi visą spektrą emocijų – tarsi tikroje muilo operoje.

Turtuoliai susibūrė dėl ypatingo pasiūlymo

Kaip teigia M. Savickas, „Ir turtuoliai taupo“ herojai į televiziją sugrįžo ne šiaip – jie buvo suburti išskirtiniam tikslui.

„Sparčiai plečiame 5G tinklą ir laikomės pažado teikti kokybiškas paslaugas už geriausią kainą. Praėjusį mėnesį savo tinkle pasiekėme 5G greičio rekordą – fiksuota 4,45 Gpbs sparta, tad sustoti tikrai nežadame. Spartus ir pigus „Tele2“ 5G internetas yra tai, dėl  ko net turtuolių herojai norėtų sugrįžti į eterį“, – apie tai, kaip kilo mintis atgaivinti reklamą pasakoja M. Savickas.

Dabar, užsisakius bet kurį „Tele2“ „Laisvo interneto“ 5G planą, pirmus 6 mėnesius juo bus galima naudotis visiškai nemokamai. Be to, kartu su planu klientai gauna ir papildomų naudų –1 mėn. „Go3“ televizijos paketą bei neribotus gigabaitus visą pirmąjį mėnesį. Pasiūlymas galioja pasirašius 24 mėn. sutartį ir kartu įsigijus 5G modemą.

„Ir turtuoliai taupo“ reklamos idėjos autoriai – „Ogilvy Vilnius“, gamyba rūpinosi – „Idée fixe“, režisavo – Kęstutis Gudavičius.


Šiame straipsnyje: tele2Ir turtuoliai taupo5G

NAUJAUSI KOMENTARAI

ai

ai portretas
geriau parasykit kur tas 5g veikia???

Anonimas

Anonimas portretas
Truputi papisa tas 5G lietuvoje. Kai uzsienyje 5g yra norma, net toje vokietijoje man roumingas ant 5g eina, lietuvoje man reikia pirkti brangu atskira tarifa vien 5g
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių