Lietuvos ir Singapūro pašto įmonės sutarė bendradarbiauti

  • Teksto dydis:

Lietuvos paštas su Singapūro paštu „SingPost“ susitarė labiau bendradarbiauti pašto bei greitojo siuntų pristatymo versle.

Susitarimas įtvirtintas gegužės 8 dieną Singapūre pasirašytu memorandumu, pranešė Lietuvos paštas.

„Partnerystė su Azijos ir Ramiojo vandenyno regiono lyderiu bus itin vertinga ne tik atveriant bendradarbiavimo galimybes naujame regione, bet ir postūmis diegiant inovacijas ir vystant elektroninę komerciją“, – pranešime sakė susisiekimo ministras Marius Skuodis.

Anot Lietuvos pašto generalinio direktoriaus Rolando Zuko, bendradarbiavimas su „SingPost“ yra svarbus žingsnis įmonei diegiant inovacijas ir ketinant augti pasaulinėje rinkoje.

„Memorandumas sukurs ilgalaikę vertę mūsų klientams ir paskatins žinių plėtrą bei dalijimąsi ekspertine patirtimi“, – sakė jis.

Šalių paštai sutarė apsikeisti žiniomis ir ekspertine patirtimi, bendradarbiauti elektroninės prekybos ir logistikos srityje, dalintis įžvalgomis apie reguliacinę aplinką ir pašto rinką bei teikti paramą veikiant tarptautiniame pašto tinkle.

„SingPost“ yra didžiausias pašto ir elektroninės prekybos logistikos paslaugų tiekėja Azijos ir Ramiojo vandenyno regione.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių