„LTG link“: pigesni bilietai iš anksto – į daugiau reisų tarp Vilniaus ir Kauno

  • Teksto dydis:

„Lietuvos geležinkelių“ (LTG) keleivių vežimo bendrovė „LTG Link“ populiariausiame maršrute Vilnius–Kaunas nuo spalio vidurio didina reisų skaičių, į kuriuos perkant bilietus iš anksto keleiviai mokės mažiau.

Vasarą pradėta testuoti vadinamoji dinaminė kainodara bus pritaikyta 20-tyje šio maršruto reisų. Ši kainodara suteikia keleiviams galimybę keliauti pigiau, o bendrovė gali efektyviau valdyti keleivių srautus, penktadienį pranešė „LTG Link“.

„Keleiviai yra linkę planuoti kelionę traukiniu iš anksto, jeigu yra galimybė nusipirkti bilietą pigiau. Tad nusprendėme nelaukiant pilotinio projekto pabaigos didinti reisų skaičių, kur taikysime dinaminę kainodarą ir skatinsime pirkti bilietus ne paskutinę minutę, o kelionę planuoti iš anksto“, – pranešime sakė „LTG Link“ vadovė Kristina Meidė.

Pasak įmonės, perkant bilietus likus mėnesiui iki kelionės pradžios jie kainuos iki 40 proc. mažiau.

Naują kainodarą „LTG Link“ pradėjo testuoti vasarą aštuoniuose reisuose tarp Vilniaus ir Kauno. Anot įmonės, šių reisų užimtumas per pirmas kelias projekto savaites išaugo penktadaliu, palyginti su tuo pačiu metu pernai.

Kasdien tarp Vilniaus ir Kauno traukiniai kursuoja 40 kartų, šis maršrutas sudaro 35,8 proc. visų „LTG Link“ keleivių pervežimų. Nuo sausio iki rugsėjo šiuo maršrutu vyko 1,35 mln. keleivių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
koks cia gelezinkelis kai automobiliu greiciau...

Na,

Na, portretas
reikia būti visiems ekstrasensais, kad žinotume, jog po mėnesio teks keliauti iš Vilniaus į Kauną ar iš Kauno į Vilnių... Tokius planus gali turėti tik žmonės, kurie kasdien važinėja į darbą ir iš jo traukiniu...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių