„Maxima“ pradeda bendradarbiavimą su Lietuvos kurčiųjų draugija

  • Teksto dydis:

Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ pradėjo bendradarbiavimą su Lietuvos kurčiųjų draugija. Draugijos nariai gaus papildomas naudas prekybos tinkle, taip pat „Maximos“ dovanų kortelėmis parems draugijos savanorius.

Nuo gruodžio 1 d. draugijos nariams, užregistravusiems savo kortelę AČIŪ paskyroje, bus taikomas 2 proc. kaupimas nuo pirkinių sumos. Įprastas kaupimas pirkėjams siekia 1 proc.

Taip pat įmonė, atsidėkodama už gerus darbus draugijoje dirbantiems savanoriams, kiekvienam iš jų padovanos 50 eurų vertės „Maximos“ dovanų korteles.

„Nuoširdžiai stengiamės būti vertingais visuomenės nariais. Tikiu, kad šis bendradarbiavimas pradžiugins Lietuvos kurčiųjų draugijos narius“, – sako „Maximos“ generalinė direktorė Jolanta Bivainytė.

„Lietuvoje vis dar yra nedaug draugiškų kurtiesiems įmonių. Tad labai vertiname „Maximos“ iniciatyvą bendradarbiauti ir palaikyti klausos negalią turinčius asmenis. Tai puikus pavyzdys, leisiantis kurtiesiems ne tik pasinaudoti galimybe kaupti didesnį procentą savo AČIŪ kortelėje, bet taip pat padėsiantis mūsų bendruomenei augti“, – sako Lietuvos kurčiųjų draugijos viceprezidentas Mykolas Balaišis.

Lietuvos kurčiųjų draugijos narys, norintis užregistruoti savo AČIŪ kortelę, turi prisijungti prie „Maximos“ paskyros. Jeigu ši sukurta nėra, ją reikia sukurti. Prisijungus prie jos, pasirinkus skiltį „Mano profilis“, reikia suvesti savo draugijos pažymėjimo numerį. Atliktus pakeitimus išsaugojus, nuolaida bus pradėta taikyti automatiškai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių