Pereiti į pagrindinį turinį

"MG Valda" šiemet planuoja 130 mln. apyvartą, 100 mln. litų investicijas

2014-01-14 14:09
BNS inf.
A. Ufarto/BFL nuotr.

Koncerno "MG Baltic" grupei priklausanti nekilnojamojo turto plėtros ir valdymo bendrovė "MG Valda" šiemet planuoja pasiekti 130 mln. litų apyvartą, o investicijoms ketina skirti daugiau kaip 100 mln. litų.

"Mes planuojame gerus metus, žiūrime į priekį pozityviai ir optimistiškai. Turime rekordinį planą - šiemet mūsų apyvarta turi siekti apie 130 mln. litų, o investicijos viršys 100 mln. litų", - BNS sakė "MG Valdos" generalinė direktorė Sigita Survilaitė-Mekionienė.

Jos teigimu, šiemet bendrovė planuoja didelę plėtrą būsto sektoriuje - rinkai ketinama pasiūlyti daugiau negu 500 naujų butų Vilniuje.

"Nekalbu apie tuos (projektus -BNS), kuriuos plėtojame dabar. Kalbu apie "Pušų terasų" projektą, kuriame bus daugiau nei 300 butų, ir "Lighthouse" antrąjį etapą, kur statysime daugiau nei 100 butų", - tvirtino "MG Valdos" vadovė.

Anot jos, taip pat jau patvirtinta po vieną prekybos, gamybos ir viešbučių plėtros projektą.

"Prekybos objektas bus statomas Nemenčinės plente šalia "Antakalnio terasų". Dar nesame pasirinkę operatoriaus, bet jis šiemet tikrai bus statomas. Statybas planuojame metų viduryje. Taip pat koreguojame Pilies gatvėje esančio viešbučio projektą ir visai netrukus pradėsime jį įrengti, patys būsime jo operatoriai", - sakė S.Survilaitė-Mekionienė.

Daugiau informacijos apie planuojamą gamybos objektą ji teigė galėsianti atskleisti po to, kai sausio viduryje bus pasirašyta projekto sutartis.

"MG Valda" šiemet taip pat ketina dalyvauti ir viešosios ir privačios partnerystės projektuose, kurie, pasak S.Survilaitės-Mekionienės, yra labai gera niša nekilnojamojo turto rinkai ir labai protingas kelias užtikrinti institucijų infrastruktūrą.

"Tik mums kelia abejonių pats proceso organizavimas. Kaip Kalėjimų dapartamento atveju (Lukiškių kalėjimo iškeldinimo konkursas - BNS) - blogai parengta galimybių studija ir nekompetetingi žmonės atneša labai daug sumaišties. Tačiau šiemet dalyvausime komisariato ir areštinės Vilniuje, taip pat teismų pastato projektų konkursuose", - sakė S.Survilaitė-Mekionienė.

Anot jos, praėję metai bendrovei buvo nuosaikūs, o apyvarta buvo kiek mažesnė nei 2012-aisiais, kai ji siekė 101,4 mln. litų.

"Sąmoningai tai numatėme, nes būstų pardavimai bus daromi šiemet", - tvirtino S.Survilaitė-Mekionienė. Ji nenurodė tikslių praėjusių metų bendrovės veiklos rezultatų.

66,67 proc. "MG Valdos" akcijų valdo koncernas "MG Baltic", 33,33 proc. - bendrovė "Extera Baltic".

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų