Nauja skrydžių kryptis žiemos atostogoms – į Veroną

  • Teksto dydis:

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ pristato naują skrydžių kryptį iš Rygos į Veroną. Šiaurės Italijoje, Alpių papėdėje, įsikūrusį miestą keliautojai galės pasiekti nuo šių metų gruodžio 26 d.

„Džiaugiamės galėdami klientams pristatyti naujus žiemos atostogų maršrutus iš Rygos į Veroną Italijoje ir Zalcburgą Austrijoje. Planuojant žiemos skrydžius ir pradėjus bendradarbiauti su „Tez Tour“, klientai visuomet buvo mūsų dėmesio centre“, – sakė „airBaltic“ komercijos vadovas Kristoferis Viatte. 

„Tai jau 18-toji ir 19-toji sezoninės kryptys, kurias pristatome bendradarbiaudami su „airBaltic“. Naujuoju Ryga-Verona istoriniu maršrutu keliautojai turės išskirtinę galimybę aplankyti Italijos Veneto regione įsikūrusią romantiškąją Veroną ir pasimėgauti poilsiu įspūdingo grožio Italijos Alpėse“, – teigė Konstantinas Palgovs, „Tez Tour“ generalinis direktorius Baltijos šalyse.

Skrydžius iš Rygos į Veroną „airBaltic“ ir „Tez Tour“ vykdys kartą per savaitę „Boeing 737“ lėktuvais. Kelionės trukmė – 2 val. 30 min.. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių