Nauja tvarka dėl COVID-19: kada reikia registruotis prekybos centruose?

  • Teksto dydis:

Kilus klausimų dėl lankytojų registracijos prekybos centruose, Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) patikslina, kad prekybos centrai bendrąją prasme nelaikomi laisvalaikio ir pramogų vietomis, todėl įeinant į patį prekybos centrą lankytojų registracija nėra būtina, tačiau ji reikalinga, jei įžengiama į laisvalaikio ir pramogų erdves, esančias prekybos centruose.

Tai reiškia, kad lankytojų registracija reikalinga įeinant į tokias atskiras laisvalaikio ir pramogų vietas kaip kino teatrai, šokių studijos, sporto klubai, vaikų karstynių erdvės, boulingas, lazerių arenos, pabėgimo kambariai ir pan., taip pat viešojo maitinimo įstaigas, restoranus, kavines, barus, naktinius klubus ir kitas pasilinksminimo vietas, lošimo namų (kazino) ir lošimo automatų, bingo salonų, lažybų ir totalizatorių punktus, esančius prekybos centruose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kauniete

Kauniete portretas
Uzdarykite tas pramogų vietas prekybos centruose ,taip pat tokius centrus apvalykite nuo prostitučių.Smirda žiūrėti, kaip valkatos slankioja apie duris,kurios yra iš mašinų stovėjimo aikštelių.Tualetose prie rankų plovimo kriauklių plaunasi tarpkoji.Kada Šiuo klausimų bus padaryta tvarka.

virusas

virusas portretas
dibilai yra tie kurie nemato kad virusas plinta. ir tie kurie megsta trainiotis po pasilinksminimo vietas. jie ir yra pagrindiniai PLATINTOJAI gerai daro VYRIAUSYBE kad karantinuoja..

Oto

Oto portretas
Tai jau piz*diets dar gerai kad prekybos centru tualetuose nereikia registruotis,truksta zodziu ka daro debilai
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių