Nealkoholinei „Švyturio Ekstrai“ – pasaulinis apdovanojimas: kaip gimsta etalonu tampantys gaminiai | kl.lt Pereiti į pagrindinį turinį

Nealkoholinei „Švyturio Ekstrai“ – pasaulinis apdovanojimas: kaip gimsta etalonu tampantys gaminiai

2 2025-06-19 05:00 klaipeda.diena.lt inf.

Komentarai

Grįžti atgal

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
jis

> retis visiškai pritariu. Vienintelis kas dar turi alaus skonį- raudonų plytų penki mazgai, bocmano ūsai. Vienu žodžiu vsikas kas yra gaminama Utenos- visiškas brudas. Švyturys buvo geriausia alaus darykla, kai gamino alų Klaipėdoje, o dabar beliko tik reklama, o kokybė tragedija. Užtenka tik vieno bokalo, kad ryte galva plyštų, nesuprantu kokio šlamšto jie pila į alų. Geriausias alus iš Biržų rajono, Kauno, ten bent natūralų be chemijos surasi.
1
0
retis

turbut patys sau skiria apdovanojimus, nes kas ta myzala gali gerti ?
1
0