Nepraleiskite progos: „Wizz Air“ skelbia bilietų išpardavimą

  • Teksto dydis:

Oro linijų bendrovė „Wizz Air“ šiandien siūlo 30 proc.* nuolaidą atrinktiems skrydžiams. Kelionės laikas nėra ribojamas.

Ar tai būtų paskutinės minutės šventinė Kalėdų ir Naujųjų metų išvyka, ar iš anksto suplanuota vasaros atostogų kryptis, aviakompanija siūlo keleiviams pasinaudoti šia galimybe ir atrasti naujų bei įdomių kelionės krypčių plačiame „Wizz Air“ tinkle.

Visi bendrovės keleiviai, įsigiję bilietus šiandien, taip pat bus automatiškai įtraukti į vykdomą loteriją, kur turės galimybę laimėti 1,5 tūkst. eurų vertės bendrovės čekį.

Šis nuolaidos pasiūlymas galioja tik šiandien, lapkričio 29 d., iki 23.59 val.

Šiuo metu iš trijų Lietuvos oro uostų „Wizz Air“ siūlo 28 maršrutus į 15 šalių. Iš viso oro linijų kompanija siūlo daugiau nei 700 maršrutų, jungiančių 152 kryptis 44-iose šalyse.

*30 proc. nuolaida taikoma, įskaitant mokesčius ir nepasirenkamas rinkliavas, tačiau neįtraukiant administravimo mokesčio. Šis pasiūlymas galioja atrinktiems skrydžiams lapkričio 29 d., iki 23.59 val. (Centrinės Europos laiku). Taip pat galioja tik užsakymams, atliktiems oro linijų bendrovės internetiniame puslapyje arba per mobiliąją „WIZZ“ programėlę. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Darius

Darius portretas
Ir problemu atsiradima.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių