Nuo administratorės iki verslo partnerės: „Tele2“ darbuotojos sėkmės istorija

  • Teksto dydis:

Vaida Artamonova į „Tele2“ biurą įžengė prieš devynerius metus – tada ji dar nežinojo, kad čia jos laukia sėkminga karjera ir klientų mėgstamiausios pardavimų ekspertės įvertinimas. Ji neslepia džiaugsmo, kad pirmaujanti telekomunikacijų bendrovė iki šiol padeda ugdyti talentus ir tampa mėgstamiausia darboviete šimtams žmonių.

Didžiausia motyvacija – darbdavio ir klientų pasitikėjimas

Savo karjerą bendrovėje „Tele2“ Vaida Artamonova pradėjo iškart po motinystės atostogų. Pusantrų metų dirbusi administratore, Vaida pasiryžo pokyčiams ir tapo verslo pardavimų augimo partnere – iššūkis nebuvo lengvas, tačiau užsispyrusiai merginai pavyko su juo susidoroti.

Šiandien daugelio šių klientų jaučiuosi vertinama.

„Perėjus į vadybą, teko perimti daugybę reiklių verslo klientų – didelių įmonių, reikalaujančių aukščiausios kokybės, greitos reakcijos ir sprendimų, kuriančių pridėtinę vertę kliento verslui. Atkakliai dirbau siekdama jų pasitikėjimo ir pripažinimo. Šiandien daugelio šių klientų jaučiuosi vertinama“, – sakė Vaida.

Šiuo metu ji teikia paslaugas ir bendradarbiauja su 250 didelių verslų visoje Lietuvoje, o kiekvienas geras kliento žodis, anot Vaidos, jai tampa įvertinimu.

„Klientai manimi ne tik pasitiki, bet neretai rekomenduoja ir kitiems verslams. Įdomu tai, kad turiu klientų ne tik iš Kauno, bet ir Palangos, Klaipėdos, Vilniaus bei kitų miestų, tačiau, kai pasiūlau jiems pereiti pas kitą, vietinę vadybininkę, griežtai nesutinka – reikalauja tik Vaidos. Tai paglosto širdį ir skatina nesustoti“, – dalijasi pašnekovė.

Anot jos, ne mažiau motyvuoja ir darbdavio pasitikėjimas bei jo suteikiama laisvė sprendimus priimti patiems. Vaida neabejoja, kad tokia atsakomybė leidžia darbuotojams jaustis reikalingiems ir siekti kasdien padaryti vis daugiau.

„Galimybė spręsti ir veikti patiems lemia ir mūsų darbo operatyvumą. Kalbant apie procesų įgyvendinimą ir sprendimų priėmimo laiką, garsėjame kaip greičiausi tarp visų operatorių Lietuvoje“, – sako Vaida.

Geriausia pardavėjų mokykla rinkoje

Jauna moteris džiaugiasi, kad jos darbovietėje ypač daug dėmesio skiriama pardavimų mokymams, santykio su klientu kūrimui ir geriems bendravimo įgūdžiams. Tai, kad tokie mokymai veikia, įrodo Vaidai neseniai įteiktas daugiausiai įrenginių pardavusios vadybininkės apdovanojimas.

„Įmonėje laikomasi taisyklės, kad kiekvienas gali siekti daugiau. Kai pagalvoju, kokia pardavėja buvau prieš kelerius metus ir kokia esu šiandien – skirtumas didžiulis. Norinčius dirbti pas mus įspėju, kad lengva nebus: čia reikalingas operatyvumas, greita reakcija ir visiškas atsidavimas, tačiau dirbti labai įdomu, o išmoktos pamokos – be galo vertingos“, – mintimis dalijasi pašnekovė.

Pasak verslo projektų vadovės, svarbiausia pamoka, kurią išmoko dirbdama bendrovėje – tai taisyklė, kad „klientas yra karalius“.

„Mūsų kasdienis tikslas – išgirsti kliento lūkesčius ir juos įgyvendinti 100 proc. tikslumu. Esame išskirtiniai, nes kiekvienoje situacijoje ieškome geriausio klientui sprendimo. Lankstesnio operatoriaus už mus tiesiog nėra!“ – patikina Vaida.

Komanda – kaip vienas kumštis

Verslo pardavimų specialistė dirba dešimties žmonių komandoje, kuri kasdien susitinka Kaune įsikūrusiame „Tele2“ biure. Vaida savo kolegoms negaili gražių žodžių ir teigia, kad bėgant laikui komandos nariai tapo labai artimi.

„Esame lyg viena didelė šeima. Visuomet pasitariame, kartu sprendžiame iškilusias problemas, švenčiame vieni kitų pergales, o po atostogų – džiaugiamės sugrįžę“, – pasakoja ji.

Vaida išduoda, kad didžiausia jų tarpusavio sutarimo ir sėkmingų darbų paslaptis – pozityvus mąstymas, dėmesys, pagarba klientui ir šiuolaikiški verslo sprendimai. Prie to prisideda ir bendra įmonės vidinė kultūra bei puoselėjamos vertybės.

„Tele2“ nuolat plečia savo komandą, todėl jei domitės technologijomis ir drąsiai priimate naujus iššūkius – išbandykite savo jėgas atrankose. Į jas registruotis ir apie visas karjeros galimybes sužinoti galite internetiniame tinklalapyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių