Parduotuvėse – naujiena loterijų ir gyvūnų mylėtojams

  • Teksto dydis:

Madona, Spurga, Kudlius, Pūkis ir kiti kailėti bičiuliai jau viltingai žvelgia iš bilietų stovų. Šalies prekybos vietose pristatoma kartu su Lietuvos gyvūnų mylėtojais sukurta momentinė loterija „Laimingi augintiniai“.

Ryškūs, tikromis kačiukų ir šuniukų nuotraukomis išsiskiriantys „Laimingi augintiniai“ bilietai prekybos vietose pasirodė tik pastarosiomis dienomis. Tačiau ištikimi loterijų gerbėjai apie žaidimą sužinojo kur kas anksčiau.

„Pavasarį loto.lt „Facebook“ paskyroje pakvietėme sekėjus prisidėti prie loterijos kūrimo – siūlyti vardus, kuriais galėtume pavadinti žaidimo simbolius, t. y. ant bilieto pavaizduotus gyvūnėlius. Susidomėjimas buvo išskirtinis. Sulaukėme kelių šimtų komentarų. Paskyrą užplūdo ne tik vardų pasiūlymai, bet ir žaidėjų kačiukų bei šuniukų nuotraukos“, – pasakojo „Loto.lt“ momentinių loterijų produkto vadovė Laura Skrebytė.

Laimi net ir nelaimingi bilietai

Įsigiję momentinės loterijos „Laimingi augintiniai“ bilietą žaidėjai galės laimėti iki 75 000 eurų.

O tie, kurie po nutrinamu sluoksniu sėkmės neras,– turės progą bilietui suteikti antrą šansą.

„Nuo rugpjūčio 12 iki rugsėjo 3 dienos nieko nelaimėjusius loterijos „Laimingi augintiniai“ bilietus žaidėjai galės registruoti puslapyje www.loto.lt ir ten sukti laimės ratą be pralaimėjimų. Pagrindinis šio antro šanso prizas – 1000 eurų. Vienas asmuo galės registruoti iki 10 bilietų“, – detalizavo L. Skrebytė.

Parama prieglaudai

O kad laimingi būtų ne tik žaidėjai, bet ir tikri gyvūnėliai, „Loto.lt“ naujos loterijos starto proga skyrė finansinę paramą organizacijos „Lesė“ globotiniams.

„Kartu su kolegomis lankėmės „Lesės“ prieglaudoje ir ten pasivažinėjome emocijų kalneliais. Nuo apmaudo, kad tiek daug nuostabių gyvūnų dar negali vadintis augintiniais, nes neturi namų, iki susižavėjimo ten dirbančių ir savanoriaujančių žmonių kantrybe bei atsidavimu. Nuoširdžiai džiaugiamės turėdami progą prisidėti prie jų kilnių tikslų – paversti nors grupelę gyvūnų sotesniais ir sveikesniais“, – tvirtino L. Skrebytė.

Loteriją „Laimingi augintiniai“ organizuoja „Euloto“. Iš kitų loterijų organizatorių ši įmonė išsiskiria inovatyvumu – ji siekia žaidėjams siūlyti pasaulio loterijų rinkos naujoves.

„Euloto“ yra Pasaulio loterijų asociacijos ir Europos loterijų asociacijos narė. 2021 m. Europos loterijų asociacija, įvertinusi „Euloto“ veiklą ir loterijų organizavimo procesus, suteikė bendrovei Atsakingo žaidimo sertifikatą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
nauju glusu paieska . ar neaisku

o kas kelintas

o kas kelintas portretas
bilietas bus laimingas, ar taip pat kai ir kiti momentines loterijos bilietai 1 is 1000 laimejimas 1 euras
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių