„Perlas Energija“: elektros energija ir naudos, kurias pajus kiekvienas klientas

  • Teksto dydis:

Puiki žinia vartotojams, svarstantiems kokį elektros energijos tiekėją pasirinkti. Paslaugų teikimą pradeda „Perlas Energija“, kuri pasiūlys net tik konkurencingas elektros energijos kainas, bet ir iki gruodžio 10 d. paslaugų sutartį pasirašiusiems klientams, padovanos daugybę papildomų naudų – nuo nemokamų įmokų už elektrą, mokėjimų knygelės iki lojalumo programos, skirtos namų atnaujinimui.

Kodėl elektros tiekėją reikia pasirinkti jau dabar?

Elektra – vienas svarbiausių namų elementų, todėl puikiai pažįstamo, visoje Lietuvoje veikiančio, „Perlo“ paslaugų tinklo komanda džiaugiasi, jog „Perlo“ terminaluose teikiamas paslaugas nuo šiol papildo naujiena – galimybė terminaluose sudaryti elektros pirkimo-pardavimo sutartis.

„Džiaugiamės, kad „Perlo“ klientams pasiūlysime naują paslaugą. Negana to, rūpindamiesi elektros energijos tiekimu, prisidėsime ir prie savo klientų namų jaukumo bei atnaujinimo. Paslaugų sutartį iki gruodžio 10 d. pasirašiusiems klientams pasiūlysime daugybę išskirtinių naudų“, – pasakojo „Perlas Energija“ direktorius Vilius Juraitis.

V. Juraitis pasidalino, kad gyventojai, iki gruodžio 10 d. tapę „Perlas Energija“ klientais, gaus šias naudas:

– Visus 2021 metus įmoka už elektrą „Perlo“ terminaluose bus nemokama;

– Nemokamas, popierines atsiskaitymo knygeles, skirtas patogiai sekti išlaidas ir elektros suvartojimą;

– Prisijungs prie lojalumo programos ir galės mėgautis net iki 80 proc. siekiančiomis nuolaidomis patalynei, buitinei technikai, maisto ruošimo prietaisams.

„Esame nepriklausomas elektros energijos tiekėjas, todėl elektros tiekimą norime perkelti į naują lygį, sukurdami ne tik profesionalius ryšius su savo klientais, bet ir padėdami jiems dar labiau mėgautis savo namais“, – sakė V. Juraitis.

Stiprybė – ilgametė klientų aptarnavimo patirtis

Kartu su daugybe apčiuopiamų naudų, „Perlas Energija“ į elektros tiekimo rinką atsineša visas „Perlo“ stiprybes. Tai – vartotojų vertinamas paprastumas, patikimumas, geros paslaugų kainos bei platus „Perlo“ terminalų tinklas.

„Jei reiktų pasakyti vienu sakiniu, nuo konkurentų mes skiriamės per ilgus metus užsitarnautu klientų pasitikėjimu „Perlu“. Gerai pažįstame savo klientus, mažai kas turi tiek įdirbio su komunaliniais mokėjimais ir susijusiomis paslaugomis. Svarbus ir stabilumas, kurį pasiūlysime klientams – už „Perlas Energija“ paslaugas jie galės atsisakyti „Perlo“ terminaluose, kartu su kitomis sąskaitomis“, – teigė „Perlas Energija“ vadovas.

Platus „Perlo“ terminalų tinklas, kuriame bus galima greitai ir labai patogiai pasirašyti elektros pirkimo-pardavimo sutartį, klientams taip pat suteiks ne tik nepertraukiamą kokybiškų paslaugų tiekimą, bet ir tiesioginį bendravimą.

„Jau greitai mūsų klientai už elektrą galės atsiskaityti ne tik „Perlo“ terminaluose, bet ir naudodamiesi „Perlas Go“ mobiliąją programėle. Taip pat planuojame netrukus pasiūlyti ir savitarnos paslaugas Perlasenergija.lt svetainėje“, – apie artimiausius planus pasakojo V. Juraitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nata

Nata portretas
Nežinau ar sutapimas,bet,kai perėjau į Perlas energija skaičiukų rodmenys pašoko vos ne trigubai.Kai paskambinau aiškintis,sako pas mus viskas tvarkoj,ieškokitės elektriko,gal yra nutekėjimas.Elektra išvedžiota naujai. Su vyru dirbantys,mažai būnam namie tik permiegot,o mokam už 800-1000 kw ,atrodo ,kad su ja šildomės. Kūrenam granulėm.

Gintarė

Gintarė portretas
Keturi dalykai niekada nesugrįžta: ištartas žodis, paleista strėlė, praėjęs gyvenimas ir praleista galimybė sudaryti sutartį su " Perlas energija". Paslaugų tinklo 4 asmenų komanda tikisi, kad patiklus mokėtojas mokės "mažiausia kaina ?" ir dar gaus daugybę papildomų naudų – nuo nemokamų įmokų už elektrą, mokėjimų knygelės iki lojalumo programos, skirtos namų atnaujinimui... Kas tai ,"stebuklas ?"Stebuklas - tai įvykis, aprašytas žmonių, kurie apie jį išgirdo iš tų, kurie patys jo nematė.. . Neskubėkit su sutartimis , nes pinigai geriausiai dalinasi iš vieno...

Jonas

Jonas portretas
Lenda i musu kisene visokio plauko aferistai (trys menesiai ikurta imone, keturi darbuotojai, jau i valias prisivoge pinigu is loterijos. Cia apie PerlasEnergija)
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių