„Perlo“ terminaluose – galimybė skirti finansinę paramą medikams

  • Teksto dydis:

Mokėjimo terminalų tinklas „Perlas“ kviečia savo terminalų klientus prisidėti prie finansinės paramos medikams ir jų darbui skirtų apsaugos priemonių pirkimo. Bus galima pasirinkti, kam skirti paramą – iniciatyvai „Laikykitės, medikai!” arba Lietuvos medikų sąjūdžiui, sakoma pranešime.

Už gautas lėšas bus perkamos dabar gyvybiškai būtinos medikų darbo priemonės, kurių Lietuvoje trūksta kovai su COVID-19 infekcija.

Norintiems skirti paramą terminalų klientams bus siūloma pasirinkti pačių nustatytą sumą. Jie gaus paramos skyrimą patvirtinantį kasos kvitą. Visos gyventojų paaukotos lėšos bus pervestos tiesiogiai pasirinktai organizacijai. Šioms operacijoms nebus taikomas joks aptarnavimo mokestis, visas sąnaudas padengs „Perlas“.

„Koronavirusas visame pasaulyje sparčiai išplito per labai trumpą laiką. Infekcija visas šalis užklupo nepasiruošusias tokios apimties pacientų srautui. Dėl to pritrūko ir elementarių medikų apsaugos priemonių – medikai neatidėliotiną pagalbą turėjo teikti „plikomis rankomis“. Lietuvoje dabar trūksta apsaugos priemonių medikams. Greitai truks ir medicininės įrangos sunkiai sergantiems pacientams“, – sakė Lietuvos medikų sąjūdžio valdybos pirmininkė Živilė Gudlevičienė.

„Žmonės aktyviai aukoja medikams internetu. Tokią galimybę galime pasiūlyti ir žmonėms, kurie grynais pinigais ar mokėjimo kortelėmis moka per terminalus. Aukojant per „Perlą“ galime užtikrinti aukų saugumą, apskaitą ir kad medikus pasieks kiekvienas žmonių skirtas centas“, – sakė „Perlas Finance“ direktorius Kęstutis Gataveckas.

Visoje Lietuvoje veikia daugiau nei 2400 „Perlo“ terminalų. „Perlas“ ragina gyventojus karantino laikotarpiu paslaugomis naudotis internetu, todėl praėjusią savaitę paspartino nemokamų mokėjimų programėlės „Perlas Go“ („iOS“ ir „Android“) išleidimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne nu

Ne nu portretas
o mane po pusmečio kas rems? Va, suaukosiu pinigus daktarams o paskui kai jie baigsis irgi bus organizuojamos paramų šou paremti panašiems į mane vargetom? Jau aiški kad ekonomikai smukus nebus ne tik uždarbių bet ir darbų)

Kaunietis

Kaunietis portretas
Medikus gerbiu ir juos remsiu.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Žinau geresnį būdą : prie kiekvienos sąskaitos po puse cento pardavėjui ir puse cento medikui . O mentams nieko , nes nei vienos baudos nėra karantino nesilaikiusiems , ir kad veryga su gauja dar ne kaleime .
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių