Prekybininkai: karantinas paskatino siūlyti alternatyvius prekių įsigijimo būdus

  • Teksto dydis:

Didžiausio Baltijos šalyse statybos, remonto ir buities prekių parduotuvių tinklo „Kesko Senukai“ duomenimis, karantino laikotarpiu statybinių ir namų apyvokos prekių paklausa išlieka didžiulė. Įmonė, siekdama patenkinti klientų poreikius, pasiūlė net tris skirtingus prekių įsigijimo būdus, pritaikytus tiek fiziniams, tiek juridiniams asmenims.

„Vykdydami Vyriausybės sprendimą, esame laikinai apriboję prekybos centrų veiklą. Vis tik pagal klientų aktyvumą matome, jog nemaža dalis gyventojų karantino laiką išnaudoja seniai atidėliotiems namų remonto, sodo bei kiemo atnaujinimo darbams atlikti, o įmonės ir naujakuriai skuba užbaigti statybų projektus. Todėl stengiamės užtikrinti, jog visas būtiniausias prekes klientai galėtų įsigyti saugiai, neišeidami iš namų ar biuro“, – teigia Elona Uckutė, „Kesko Senukai“ atstovė.

Vyriausybei pratęsus karantiną visoje šalies teritorijoje, įmonė klientams siūlo tris prekių įsigijimo būdus: internetu, telefonu bei elektroniniu paštu. Internetinėje parduotuvėje www.senukai.lt šiuo metu klientai gali rinktis iš daugiau kaip 200 tūkst. skirtingų pavadinimų statybinių medžiagų, remonto, buities bei laisvalaikio prekių.

Fiziniai asmenys reikiamas prekes gali įsigyti ir telefonu bei el. paštu. Jiems tereikia prekes išsirinkti internetinėje parduotuvėje ir susisiekti nurodytais kontaktais. Specialistų komanda glaudžiai bendradarbiauja su konsultantais, todėl ne tik suformuoja užsakymą, supažindina su prekių pristatymo terminais, bet ir padeda išsirinkti geriausiai poreikius atitinkančias papildomas prekes.

Sąlygos užsakymus pateikti telefonu bei el. paštu sudarytos ir meistrams, naujakuriams bei statybų profesionalams. Juos aptarnauja toliau veikiančių didmeninės prekybos skyrių „Proficentras“ komanda. Čia dirbantys specialistai ne tik padeda apskaičiuoti reikiamus statybinių medžiagų kiekius, sukomplektuoja prekes, bet ir padeda spręsti su statyba bei namų remontu susijusias kompleksines problemas.

Karantino laikotarpiu įsigytos prekės ne tik pristatomos nurodytu adresu ar į paštomatus – jas patiems galima atsiimti ir specialiuose prekių atsiėmimo punktuose. Internetinėje parduotuvėje www.senukai.lt įsigytus pirkinius galima atsiimti 17-oje prekių atsiėmimo punktų, o telefonu ir el. paštu – 60-tyje. 38 iš jų įrengti frančizės pagrindu veikiančiose „Senukų“ parduotuvėse.

Pasak E. Uckutės, pirkinius atsiimti „Senukų“ prekių atsiėmimo punktuose – saugu. „Mūsų prioritetas – darbuotojų ir klientų sveikata, todėl ėmėmės papildomų priemonių saugumui užtikrinti. Nuolat dezinfekuojame dažniausiai liečiamus paviršius, darbuotojus aprūpinome apsauginėmis kaukėmis, vienkartinėmis pirštinėmis, sužymėjome saugaus atstumo laikytis padedančias zonas, o klientų į prekių atsiėmimo punktus prašome atvykti tik tuomet, kai gauna trumpąją SMS žinutę su informacija apie jau paruoštą užsakymą“, – sako „Kesko Senukai“ atstovė.

Klientams, atvykstantiems į prekių atsiėmimo punktus, taip pat rekomenduojama dėvėti apsauginę kaukę, mūvėti vienkartinėmis pirštinėmis, laikytis saugaus, bent vieno metro atstumo nuo kitų asmenų. Taip pat siūloma už prekes atsiskaityti iš anksto arba bankinėmis mokėjimo kortelėmis, o prieš pirkinius pasiimant bei juos pasiėmus – rankas kruopščiai dezinfekuoti prekių atsiėmimo punktuose esančiu dezinfekciniu skysčiu.

Pasitelkdami daugiakanalės prekybos sistemos teikiamus privalumus, turime galimybę pirkėjus aprūpinti būtinosiomis prekėmis.

„Prekybos palaikymas bei alternatyvių prekių įsigijimo būdų pasiūlymas klientams šiuo iššūkių kupinu laikotarpiu itin svarbus. Pasitelkdami daugiakanalės prekybos sistemos teikiamus privalumus, turime galimybę pirkėjus aprūpinti būtinosiomis prekėmis. Patenkindami klientų poreikius, pirmiausia užtikriname darbuotojų bei jų šeimos narių finansinį saugumą. Todėl nuolat stebime situaciją rinkoje ir ieškome būdų, kaip dar galėtume tobulinti saugų apsipirkimo procesą karantino metu“, – komentuoja E. Uckutė.

Įmonė, reaguodama į pokyčius rinkoje, antradienį asortimentą papildė ir ilgai negendančiais maisto produktais. Prekyba maistu pradėta Vilniuje, Lukšio g. 34 įsikūrusiuose „Senukuose“. Netrukus kone 2000 skirtingų pavadinimų maisto prekių bus galima įsigyti ir Kaune bei Klaipėdoje, taip pat – internetinėje parduotuvėje www.senukai.lt.

Šiuo metu „Kesko Senukai“ Baltijos šalyse ir Baltarusijoje valdo 159 parduotuvių tinklą, iš jų – 86 „Senukų“ ir „Statybų duonos“ parduotuves Lietuvoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valdas

Valdas  portretas
Kokio bybio reklamojate senukus kad bybiene prekiauja maisto produktais? nesten ne ju profelis.O atsiminkime kad kaip jie nori aplamai atsiskaityti su tiekiejais?

Kur

Kur  portretas
dingo Senuku treciadienio sestadienio nuolaidos nuolaidos ? Pigu. lt viskas ok.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių