Prekybos tinklai svarsto, ar stabdyti „Grigeo“ produkcijos pirkimą

Didieji Lietuvos prekybos tinklai svarsto, ar stabdyti „Grigeo“ produkcijos pirkimą. 

Vienas didžiausių prekybos tinklų „Maxima“ teigia, jog dėl prekybos „Grigeo“ produktais svarstys, jei pasitvirtins įtarimai. 

„Jei pasitvirtins įtarimai, kad tas „Grigeo“ veiksmas buvo sąmoningas, rimtai svarstysime galimybę dėl tolesnės prekybos“, – pranešime sakė  „Maximos“ komunikacijos ir korporacinių reikalų departamento direktorė Ernesta Dapkienė.

Prekybos tinklo „Rimi“ viešųjų ryšių vadovė Renata Keršienė pabrėžė, kad sprendimai bus priimti atsižvelgiant į tiekėjo paaiškinimus.

„Įsipareigojimai aplinkosaugai yra vieni kertinių „Rimi“ ilgalaikės korporatyvinės atsakomybės strategijoje, todėl situacija mus kelia didelį susirūpinimą. Sekame informaciją bei laukiame tiekėjo paaiškinimų. Atsižvelgdami į juos, priimsime sprendimus dėl tolesnio bendradarbiavimo.“

„Norfos“ atstovas Darius Ryšiklis BNS teigė, kad įmonė kol kas svarsto, kaip pasielgti.

„Lidl“ tinklas „Grigeo“ produkcija neprekiauja.

Statybos ir namų apyvokos prekių prekybos tinko „Senukai“ komentaro kol kas gauti nepavyko. 

Prekybos centrai prekiauja „Grigeo“ pagrindinės įmonės Grigiškėse pagamintu tualetiniu popieriumi, servetėlėmis, vienkartiniais rankšluosčiais. Tuo metu „Grigeo Klaipėda“ gamina kartoną, skirtą pakuotėms.

Boikotuoti įmonės produkciją kviečia ir Lietuvos vartotojų organizacijų aljansas.

Prokurorų teigimu, „Grigeo Klaipėda“ nevalytas nuotekas į Kuršių marias galėjo leisti specialiai tam sumontuotu aplinkvamzdžiu, o žala aplinkai gali siekti milijonus eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

abs

abs portretas
Tai o kuo sikna valysim jei stabdys?? Teks gazete karpyt kaip Sovietiniais laikais :)

ką čia svarstyt ?!

ką čia svarstyt ?! portretas
jie SĄMONINGAI NUODIJA visą Lietuvą - Lietuvos pajūrį, kurio turim taip mažai, o gauna iš to didžiules babkes, net ne pinigus - ir tos jų babkės žiauriai dvokia visomis prasmėmis...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių