Prekybos tinklas „Iki“ pirkėjus kviečia išbandyti elektroninę prekybą

Prekybos tinklas „Iki“ savo pirkėjus kviečia prisidėti kuriant elektroninės prekybos įrankį ir išbandyti turimą platformą.

Platformoje „LastMile“ prekybos tinklas „Iki“ siūlo galimybę prekes užsisakyti internetu. Parsisiuntus specialią „LastMile“ programėlę ir nurodžius savo adresą, pirkėjams bus siūloma sudaryti norimų prekių krepšelį iš arčiausiai jų esančių prekybos tinklo „Iki“ parduotuvių.

Kaip teigiama pranešime, kol kas programa yra bandoma ir tobulinama.

„Statistikos departamento duomenimis, vien pirmąjį šių metų ketvirtį el. prekyba asmeniniais tikslais naudojosi kone 50 proc. 16-74 m. vartotojų, o tai rodo, kad žmonės ieško būdų, kaip pasilengvinti kasdienius procesus. Šviežio maisto ir kitų būtiniausių prekių paklausa yra prioritetinė, todėl šiam procesui palengvinti būtina sukurti geriausias sąlygas“, – pranešime cituojama prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė Indrė Baltrušaitienė.

Nuo šiol „Iki“ elektroninė prekyba bus prieinama didžiajai daliai Vilniaus miesto gyventojų, kiek vėliau numatoma plėtra ne tik sostinėje, bet ir kituose didžiuosiuose Lietuvos miestuose.

Mobiliosios programėlės pagalba maistą ir kitas prekes užsisakę pirkėjai galės apsipirkti ir pasinaudoti nuolaidomis – akcijos, kurios tą savaitę galios visame „Iki“ tinkle, galios ir internete.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tik

Tik portretas
Miestuose, ten ir taip ant kiekvieno kampo parduotuvių kaip prisikta, geriau apimtų miestelius, kaimus, kur žmonės tikrai negali pasiekti

Anonimas

Anonimas portretas
Barbora zyyymiai geriau, IKI nesusitvarko su svieziom darzovem ir vaisiais viduje, tai kur dar ves?

Vilnietė iš 4 aukšto

Vilnietė iš 4 aukšto portretas
Elektroninė prekyba yra tiesiog išsigelbėjimas negalintiems nueiti iki parduotuvės arba ką sunkiau parsinešti- sunkiai ar visai nevaikštantiems, jauniems tėvams.Tėveliai mieliau laiką laiką su vaikais praleis pvz lauke, o ne prekybos centre, sunkiai vaikštantys "pataupys ant vaistų nuo skausmo ir sveikatos" ,kurių reikia, kad nusipirktum nors būtinų prekių
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių