Pereiti į pagrindinį turinį

"Revolut" lapkritį ketina pasiūlyti paslaugas verslui

2016-10-11 07:42
BNS inf.

Jungtinės Karalystės technologijų startuolis "Revolut" jau lapkritį ketina startuoti su savo paslaugų verslui paketu. Bendrovės vadovas Nikolajus Storonskis "Verslo žinioms" sako, kad Lietuva finansų centrui steigti pasirodė patrauklesnė nei tokios šalys kaip Belgija ar Šveicarija.

K. Kavolėlio / Fotobanko nuotr.

"Paslaugas verslui planuojame pristatyti jau lapkritį. Kas tai bus? Pirmiausia verslas galės atsidaryti "Revolut" bankines sąskaitas, kuriose galės laikyti ir disponuoti įvairiomis valiutomis be juokingai didelių bankų taikomų komisinių mokesčių. Taip pat labai paprastai bus galima vykdyti tarptautinius mokėjimus, pavyzdžiui, atsiskaityti su tiekėjais jų vietos valiuta ir išvengti praradimų dėl valiutos konvertavimo", - interviu "Verslo žinioms" sakė N.Storonskis.

Anot jo, įmonės taip pat galės gauti mokėjimo korteles, su kuriomis bus galima atlikti net ir masinius mokėjimus, o kiek vėliau įmonė planuoja įdiegti galimybę įmonėms priimti mokėjimus iš savo klientų kredito ir kitomis kortelėmis. "Revolut" vadovo teigimu, lapkričio pabaigoje taip pat planuojama pradėti teikti paskolas fiziniams asmenims, tačiau tik Jungtinėje Karalystėje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų