Pereiti į pagrindinį turinį

„Rhenus Svoris“ po dvejų metų persikels į naują logistikos centrą

2015-01-20 08:14
BNS inf.
A. Ufarto / BFL nuotr.

Logistikos paslaugų įmonė "Rhenus Svoris" po dvejų metų persikels į erdvesnes sandėlių ir biuro patalpas - pagal įmonės ir norvegų investicinės bendrovės "Baltic Sea Property AS" pasirašytą susitarimą naujasis logistikos centras iškils netoli dabartinių "Rhenus Svorio" nuomojamų patalpų šalia Vilniaus. Bendra investicija į naują logistikos centrą sieks apie 9 mln. eurų.

"Rhenus Svorio" generalinis direktorius Arūnas Bertašius "Verslo žinioms" nurodė, kad šiuo metu įmonės nuomojamos patalpos bendrovei jau per mažos, be to, jos yra dviejose vietose, o tai nėra labai patogu. "Baltic Sea Property AS" investuos į naująjį objektą, o logistikos bendrovė taps ilgalaikiu nuomininku - pasirašyta ilgesnė nei 10 metų patalpų nuomos sutartis.

Naujame logistikos centre sandėliai užims 12 tūkst. kvadratinių metrų, dar apie 2 tūkst. kv. m bus skirta biuro patalpoms. Anot A.Bertašiaus, prireikus bus ir plėtros galimybių padidinti sandėlių plotą iki 16 tūkst. kv. m. Šiuo metu bendrovė nuomojasi apie 9 tūkst. kv. m sandėlių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų