„Senukai“ atnaujino didmeninės prekybos erdvę-sandėlį

  • Teksto dydis:

„Kesko Senukai“, siekdami patenkinti augančius verslo klientų poreikius, atnaujino Vilniuje, Savanorių pr. 174P įkurtą specialią didmeninės prekybos erdvę-sandėlį „Proficentras“.

Pasak „Kesko Senukai Lithuania“ didmeninės prekybos direktoriaus Giedriaus Šato, poreikį atnaujinti didmeninės prekybos erdvę Vilniuje padiktavo rinkos tendencijos.

„Statybų sektoriuje svarbi kiekviena minutė – meistrai, statybų profesionalai, net naujakuriai tikisi visas reikiamas medžiagas įsigyti vienoje vietoje. Jiems itin svarbus greitis ir patogumas, todėl ne tik išgryninome prekių asortimentą, pertvarkėme erdves, bet ir nusprendėme pasiūlyti naujas paslaugas“, – komentuoja G. Šatas.

Atnaujintoje prekybos erdvėje prekių ekspozicijai skirta 900 kv. m, o statybinėms medžiagoms sandėliuoti – net 10 tūkst. kv. m plotas. Didelis dėmesys skiriamas pakankamiems prekių kiekiams užtikrinti, todėl čia apsilankę meistrai ir statybų profesionalai visas reikiamas medžiagas galės įsigyti iš karto.

Dėmesys individualiems klientų poreikiams

G. Šato teigimu, nuo šiol didmeninės prekybos erdvėje-sandėlyje klientai galės įsigyti ne tik namo statybai ar remontui būtinas medžiagas, bet ir daugelį specializuotų prekių, kurios itin aktualios stogų dengimo, betonavimo, mūrijimo, vidaus bei išorės apdailos, gerbūvio paslaugas teikiantiems profesionalams.

Atnaujinant prekybos erdvę, didelis dėmesys skirtas asortimento pildymui – siekta užtikrinti, jog skirtingose srityse besispecializuojantys meistrai vienoje vietoje rastų visas jiems būtinas medžiagas ir iškart galėtų įsigyti pilną komplektą prekių, reikalingų užsakymo įvykdymui.

Taupant skubančių meistrų laiką, didmeninės prekybos erdvėje įrengtas ir specialus dažų centras, kuriame konsultuojami tiek vidaus, tiek fasado dažymo darbus atliekantys profesionalai, teikiama dažų maišymo paslauga.

Atnaujintame „Proficentre“ dirbantys specialistai klientams nuo šiol ne tik padės apskaičiuoti reikiamus statybinių medžiagų kiekius, sukomplektuos prekes, padės spręsti su statyba ar namų remontu susijusias kompleksines problemas, bet ir organizuos specialius mokymus.

„Statybinių medžiagų gamybos technologijos nuolat tobulėja, atsiranda vis naujų medžiagų ir įrankių panaudojimo galimybių. Norėdami klientus supažindinti su naujausiais technologiniais sprendimais, įrengėme ir mokymams skirtą erdvę. Tikimės, jog ekspertų vedami mokymai meistrams palengvins darbą, o darbuotojams suteiks naujų žinių, padėsiančių klientams nuolat siūlyti geriausiai jų poreikius atitinkančius sprendimus“, – teigia G. Šatas.

Greitas ir patogus aptarnavimas

Didmeninės prekybos erdvėje-sandėlyje įdiegta laiką taupanti prekių užsakymo sistema. Didesnius statybinių medžiagų kiekius įsigyti norintiems klientams net nebūtina vykti į parduotuvę – prekes užsisakyti galima tiesiog telefonu ar el. paštu, o gavus patvirtinimą – jas atsiimti vos per vieną valandą.

Prireikus, asmeninis vadybininkas pasirūpina ir užsakytų prekių pristatymu į bet kurią vietą Vilniaus mieste. Prekių pristatymas užtrunka iki 4 darbo valandų ir taupo dirbančių meistrų laiką.

Atnaujinant didmeninės prekybos erdvę-sandėlį, pasirūpinta, kad čia užsukę klientai galėtų ne tik apžiūrėti prekių ekspozicijas, bet ir įsigyti smulkių statyboms ar remontui būtinų įrankių – tam įrengtas specializuotų prekių skyrius.

Savanorių pr. 174P įsikūrusiame „Proficentre“ meistrai, naujakuriai ir statybų profesionalai laukiami darbo dienomis nuo 7.30 iki 16.30 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių