Šilutėje duris atvėrė atnaujinta „Maxima“: klientams garantuos greitą apsipirkimą

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį šilutiškiai pradėjo džiugiai: duris po atnaujinimo atvėrė lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvė, įsikūrusi Lietuvininkų g. 58. Parduotuvėje bus išlaikomas aukštas aptarnavimo ir kokybės standartas, 80 proc. šviežio maisto asortimento sudarys lietuviškos kilmės produkcija, o greitą apsipirkimą užtikrins ne tik paprastos, bet ir savitarnos kasos.

Parduotuvėje, kurios prekybinis plotas 461,94 kv.m, veiks trys paprastos ir keturios savitarnos kasos. Į jos atnaujinimą iš viso buvo investuota 1,53 mln. eurų. Įrengti patogesni įvažiavimai, taip pat neįgaliųjų vedimo takai.

„Mūsų tikslas – gerinti klientų apsipirkimo patirtis, analizuoti poreikius ir juos atliepti. Atsinaujinusi Šilutės parduotuvė lankytojams siūlo greitesnį apsipirkimą dėl įrengtų savitarnos kasų. Pirkėjai kasdien galės rinktis iš plataus šviežio maisto asortimento, kurio 80 proc. sudaro lietuviška produkcija“, – sako lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė.

Pirmąsias keturias dienas parduotuvė siūlys daug puikių akcijų: „AČIŪ“ kortelė kainuos 1 ct., buitinės chemijos prekėms bei kosmetikai bus taikoma 40 proc., kavai ir arbatai 35 proc., gyvūnų prekėms – 30 proc. nuolaida. Lapkričio 28–gruodžio 28 d. į „AČIŪ“ korteles sugrįš net 5 proc. pirkinių vertės.

Atnaujintoje parduotuvėje pirkėjų patogiu apsipirkimu rūpinsis 27 darbuotojai. Atnaujinta parduotuvė – viena iš dviejų X formato parduotuvių mieste, čia taip pat veikia viena XX formato „Maxima“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Leninas

Leninas portretas
Valio
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių