Šventinis momentinės loterijos bilietas šventes papuošė 50 tūkst. eurų laimėjimu

  • Teksto dydis:

Vos tik prasidėjus šventiniam šurmuliui, momentinės loterijos gerbėjus pasiekė naujiena – šventinis momentinės loterijos bilietas „Laimėjimų kalendorius“, kuris simboliškai, prieš pat Kalėdas, pateisino savo vardą ir Vilmai iš Šiaulių apskrities atnešė 50 tūkst. eurų laimėjimą.

Žaidėja pasakojo, jog visada išbando naujus momentinės loterijos bilietus, tačiau nutrynusi „Laimėjimų kalendoriaus“ bilietą negalėjo patikėti, kad pavyko laimėti tokią didelę sumą. Kartu su laimėjimu užklupo ir jaudulys. „Net truputį baisu!“ – jausmais dalijosi laimėtoja.

Prieš Kalėdas įsigytą bilietą moteris tikrino kartu su vyru. Nei vienas negalėjo patikėti laimėjimu, todėl bilietą vežė patikrinti į artimiausią parduotuvę. „Čia mums patvirtino, kad tikrai laimėjome“, – šypsojosi Vilma ir pridūrė apie laimėjimą iškart papasakojusi šeimai. Laimėti 50 tūkst. eurų atiteks būtent šeimos gerovei bei pramogoms.

Lankydamasi centriniame loterijos biure moteris šypsojosi, jog emocijos vis dar stiprios, sunku pasakyti ką nors daugiau. „Geresnio prizo, kurį mūsų šeima galėjo gauti Kalėdoms, neįsivaizduoju“, – sakė momentinės loterijos laimėtoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Indre

Indre portretas
Tik ne Lietuvoje pirkti momentines loterijas. Baisiau nei baisu. Tukstanciai jei ir islosia tai centus, tai duoda tik tam, kad zmogus itiketu, kad gal imanoma ir taip leistu savo labai sunkiai uzdirbtus pinigus, nes kurie turi tu pinigu tai ne neziuri i ta puse. Vien internete kai paseki blitzt zaidimus kaip retai iskrenta didesni losimai ir tai dar kazin ar ne sumeluotai juos rodo. Netaskykit pinigu ypac momentinems! Vokietijoj pirkt teko, tai nors ir didziuju prizu neislosiau, bet ten islosiau tiek kiek cia per savo gyvenima visa neislosiau, nes ten duoda ir islost ne centus, o eurus. Pvz pirkau uz 2 eurus, islosiau 20. Ir bulietus ten duoda is ritinelio, ne taip kaip cia pripleso, primakaluoja ir kisa traukt. Tai Vok kai perki kokius kelis iskart, tai vistiek koks vienas buna laimingas. Nenuosirdi baisi vagiu salis pas mus!

Anonimas

Anonimas portretas
Nieko niekas neislosia, tik mazos sumos viliojimui. Fake.

Na labai

Na labai portretas
graži reklama, skatinanti prasilošti taip, kad net po to ir psichiatrai nepadės
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių