„Teleloto“ pretendentai laimėti butą Vilniuje – kas jie?

  • Teksto dydis:

Ką tik pasibaigęs šventinis laikotarpis „Teleloto“ žaidėjams atnešė daugybę piniginių ir daiktinių prizų, o sausio 5-ąją paaiškės ir visiškai įrengto 3 kambarių buto Vilniuje laimėtojas.

Šventiniai loterijos žaidimai vyko lapkričio 25 – gruodžio 29 dienomis ir atnešė daugybę laimėjimų. Žaidėjai išsidalino 30 „Volkswagen“ visureigių – puikios komplektacijos „Volkswagen Touager“, sportiškuosius „Volkswagen T-ROC“ ir kompaktiškuosius „Volkswagen T-CROSS“, 5000 vertingų daiktinių prizų: nuo televizorių, nešiojamųjų kompiuterių, kavos aparatų iki vilnos ir kašmyro pledų, maisto smulkintuvų, šventinių kuponų degalams ar šventiniam stalui. Kartu „Teleloto“ žaidėjai laimėjo ir Aukso puodą su puse milijono eurų, 4 Didžiuosius prizus, nuo 27 tūkst. iki 58 tūkst. eurų, ir daugybę mažesnių piniginių prizų. Kiekvienos laidos metu taip pat buvo traukiami pretendentai laimėti butą su vaizdu į Gedimino pilį. Jau šį sekmadienį visi pretendentai susitiks „Teleloto“ studijoje, kur ir paaiškės, kas taps pagrindinio šventinio prizo nugalėtoju.

Pirmoji pretendentė – Janina iš Plungės rajono. Šiuo metu vaikus auginanti žaidėja juokėsi vis dar negalinti patikėti, jog pateko tarp penkių žaidėjų, galinčių laimėti naują būstą.

„Iš pradžių nebuvo jokio jaudulio, o dabar, artėjant lemtingajam sekmadieniui, jaudulys vis didėja. Periodiškai pasitikrinu bilietą – kad būčiau užtikrinta, jog nieko nesupainiojau“, – juokavo pretendentė.

Plungiškė taip pat sakė, kad dar nežino, ką darytų laimėjusi butą sostinėje. „Dabar dar negalvoju apie buto laimėjimą. Žinoma, norėčiau laimėti tokį prizą, bet stengiuosi kol kas pernelyg daug nesvajoti“, – sakė Janina.

Antrasis pretendentas laimėti 3 kambarių butą Vilniuje – Vaidas iš Biržų. Žaidėjas dažnai žaidžia „Teleloto“, todėl jau yra laimėjęs didesnių prizų, tačiau tapimas vienu iš pretendentų buvo labai stebinantis.

„Vis dar nesitiki, nelabai įsivaizduoju, kaip viskas būtų ir pasikeistų laimėjus visiškai įrengtą butą. Pasitikrinęs bilietą pagalvojau, jog pagaliau galbūt laimėsiu didelį prizą, kurį galėsiu padovanoti vaikams“, – šypsojosi Vaidas.

Dar viena pretendentė – Ingrida iš Telšių, kuriai sėkmę atnešė per šventes padovanotas bilietas.

„Teleloto“ bilietus perku labai retai, todėl tapusi pretendente labai nustebau, turėjau pasitikrinti, į kokį prizą pretenduoju – buvau girdėjusi apie galimybę laimėti butą, tačiau nieko detaliai nežinojau. Laimingą bilietą padovanojo dukros draugas, todėl visi džiaugiamės ir tikimės geriausio – jog pavyks laimėti naują būstą“, – pasakojo trečioji pretendentė.

„Teleloto“ bilietą dovanų gavo ir ketvirtoji pretendentė – Rima iš Varėnos.

„Laimingą bilietą per Kalėdas padovanojo sūnus. Mano vyras – „Teleloto“ entuziastas – šventėms turėjo bilietų, kuriuos patikrinome kartu. Juokiausi, jog man pasisekė, o jam didesnių laimėjimų dar teks palaukti, – dalinosi pretendentė. – Dar nesuvokiu, kokį prizą galiu laimėti. Turbūt tik sekmadienį pradėsiu viską geriau suprasti“.

Paskutinysis – penktasis pretendentas, bilietą įsigijęs Nemenčinėje, Vilniaus rajone, dar neužsiregistravo. Jeigu šventiniu laikotarpiu būtent Nemenčinėje įsigijote „Teleloto“ bilietų – skubiai juos pasitikrinkite, gal būtent jūs esate pretendentas laimėti naują būstą?

Šventinę „Teleloto“ laidą matysite jau sausio 5-ąją, 17.20 val. per LNK. Nepamirškite žiūrėti ir palaikyti savo favoritą, kuris jau netrukus džiaugsis ekonomišku 3 kambarių būstu, įsikūrusiu naujame „Namų pynių“ kvartale Vilniuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kazin kiek sumoka tiems, kurie sutinka suvaidinti laimejusiu vaidmeni? koki 1000 tikriausiai?

Dusia

Dusia portretas
Negi nematote,koks bosas laimejo,kiek raktu ,tiek pas ji laimetu butu.Kodel ne vienas raktas,o visas rysulis,o gerai panagrinejus,galima ir uzeiti arbatos isgerti.

Kis

Kis portretas
Manau,kad tame bute senai gyvena svogeris?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių