Už 1000 eurų laimėjimą kaunietė dėkinga savo įpročiui rūšiuoti šiukšles

  • Teksto dydis:

„Netikėtumas“, – taip vienu žodžiu žinią apie laimėtą 1000 eurų vertės dovanų kortelę apibūdino Dangirutė iš Kauno. Ji dalyvavo prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ lankytojams organizuojamame žaidime „MEGA pildo norus!“ ir tapo šio žaidimo savaitės laimėtoja.

Vykstant didžiajam vasaros sezono prekių išpardavimui, iki rugpjūčio 1 d. organizuojamas žaidimas „MEGA pildo norus!“, kurio dalyviai, apsipirkę PLC „Mega“, kasdien gali laimėti 100 eurų dovanų korteles naujiems pirkiniams įsigyti. O kad dalyvauti žaidime būtų dar smagiau, kiekvieną pirmadienį čia renkami ir savaitės laimėtojai, kurie apdovanojami net 1000 eurų vertės dovanų kortelėmis.

„Sužinojusi, kad laimėjau 1000 eurų dovanų kortelę, negalėjau patikėti. Retai dalyvauju žaidimuose, loterijose ir neatsimenu, kad anksčiau apskritai būčiau ką nors laimėjusi. Tai – pirmas kartas mano gyvenime. Be to, jei ne pardavėja, šio laimėjimo galėjo ir nebūti – ji ne tik primygtinai siūlė užpildyti žaidimo anketą, bet ir palydėjo iki žaidimo urnos parodyti, kur ją įmesti“, – juokėsi Dangirutė.

Kaip panaudos 1000 eurų vertės dovanų kortelę, moteris žino – jau anksčiau dairėsi naujo šaldytuvo, tačiau dabar, sulaukusi žinios apie savo laimėjimą, ji pirks ne tik šaldytuvą, bet ir šaldiklį.

Jei ne pardavėja, šio laimėjimo galėjo ir nebūti – ji ne tik primygtinai siūlė užpildyti žaidimo anketą, bet ir palydėjo iki žaidimo urnos parodyti, kur ją įmesti.

Savaitės žaidimo laimėtoja Dangirutė teigė, kad už galimybę įsigyti naujus pirkinius ji turinti būti dėkinga ne tik prekybos centrui ir žaidimo anketą atkakliai raginusiai užpildyti pardavėjai, bet ir savo įpročiui rūšiuoti šiukšles. Nesitikėdama laimėti šiame žaidime, moteris, vos grįžusi iš parduotuvės, išmetė apsipirkimą įrodantį pirkimo kvitą, tačiau, sulaukusi žinios apie laimėjimą, nesunkiai jį rado šiukšliadėžėje, į kurią visada meta rūšiuoti skirtą popierių.

„Jei šiukšlių nerūšiuojate taip atsakingai kaip aš, siūlyčiau pirkimo kvitą saugoti iki žaidimo pabaigos, kitaip net neturėsite progos pasidžiaugti savo laimėjimu“, – patarimu kitiems žaidimo dalyviams dalijosi Dangirutė.

Didįjį 1000 eurų vertės savaitės prizą taip pat laimėjęs 41 m. kaunietis Tomas sakosi už laimėjimą esantis dėkingas savo vaikams – jie buvo tie, kurie ir labai degė noru dalyvauti žaidime, ir įmetė užpildytą anketą į žaidimo urną. Tomas pasakojo į prekybos centrą atvykęs kartu su šeima, todėl ir laimėjimas bus panaudotas šeimai pradžiuginti. Kol kas labiausiai juo džiaugiasi vaikai – jiems už šiuos pinigus jau nupirktas mobilusis telefonas ir riedlentė.

E. Gendrėnaitės nuotr.

„Vykstantis didysis vasaros sezono prekių išpardavimas į prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ pritraukia skirtingus poreikius turinčius lankytojus – ir didesnius bei brangesnius pirkinius iki šiol atidėliojusius, ir vasaros mados naujienomis besidominčius, ir atostogoms apsiperkančius, ir prekių už gerą kainą besidairančius pirkėjus. Kad apsilankymas prekybos centre jiems būtų malonus ir paliktų tik gerus įspūdžius, šiuo laikotarpiu savo lankytojus pasitinkame su žaidimu „MEGA pildo norus!“, iš kurio dalyvių atsitiktinės atrankos būdu kasdien renkame dienos ir savaitės žaidimo laimėtojus ir nustebiname juos „Megos“ dovanų kortelėmis naujiems pirkiniams įsigyti“, – sakė PLC „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros skyriaus vadovas Laimis Binderis.

Netikėtumu žinią apie laimėjimą vadino ne tik 1000 eurų vertės dovanų korteles laimėję Dangirutė ar Tomas, bet ir kiti šio žaidimo dalyviai. Štai 31 m. Kauno rajono gyventoja Rasa pasakojo, kad, kam ji sakiusi apie savo laimėjimą, niekas iškart ja nepatikėjo. Maloniu netikėtumu tapusią 100 eurų dovanų kortelę ji panaudos įsigyti širdį džiuginančiam daiktui, kuriam paprastai būtų gaila pinigų. Tiesa, kas tai galėtų būti, Rasa dar nenusprendė – dovanų kortelė galioja visus metus, todėl savo norą ji dar esą brandina ir laukia įkvėpimo, kokią svajonę už šią sumą pildys.

32 m. Kauno gyventoja Gintarė pasakojo vis girdėdavusi apie draugų laimėjimus loterijose ar žaidimuose, tačiau pačiai laimėti dar niekada neteko. Žinia apie laimėtą 100 eurų dovanų kortelę ją taip pat maloniai nustebino. Be to, pasak moters, ji šeimą pasiekė pačiu laiku – kaip tik parduotuvėse ieškojo batų vyrui, todėl laimėta dovanų kortelė tapo puikia dingstimi juos iškart ir įsigyti.

35 m. kaunietis Martynas juokėsi anksčiau viename televizijos žaidime laimėjęs keptuvių rinkinį, todėl, jei ne primygtinai žaidimo anketą užpildyti siūliusi pardavėja, šįkart žaidime būtų nė nedalyvavęs. Vis dėlto užpildyta ir į žaidimo urną įmesta anketa virto 100 eurų dovanų kortele, už kurią jis ketina įsigyti naują sportinį krepšį.

Žaidime „MEGA pildo norus!“ gali dalyvauti visi prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ lankytojai, parduotuvėse, restoranuose, pramogų ar poilsio vietose įsigiję prekių už 35 eurus ar didesnę sumą, užpildę kasoje gautą anketą ir įmetę ją į žaidimo urną.

E. Gendrėnaitės nuotr.

Žaidimo erdvė įkurdinta PLC „Mega“ centrinėje aikštėje ir įrengta kaip rytietiškos pasakos atmosferą atkuriantis, vijokliais ir gėlėmis dekoruotas, nuo lubų nuleidžiamais sietynais, skraidančiais kilimais ir rojaus paukščių narveliais išpuoštas sodas, kurio pagrindinis akcentas – tikrus dūmus leidžianti įspūdingo dydžio „džino“ lempa. Ji tarnauja kaip žaidimo „MEGA pildo norus!“ urna, į kurią žaidimo dalyviai kviečiami mesti užpildytas anketas. Didžiojo vasaros sezono prekių išpardavimo laikotarpiu organizuojamas žaidimas „MEGA pildo norus!“ vyksta iki rugpjūčio 1 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių