Užsidaro šiemet į „Michelin“ gidą įtrauktas šefo L. Čepracko restoranas „Gastronomika“

Užsidaro į „Michelin“ gidą birželio mėnesį įtrauktas Vilniaus restoranas „Gastronomika“.

„Atėjo laikas pokyčiams. Yra pradžia – yra ir pabaiga. Ačiū visiems, kurie buvote su mumis visą šį laiką „Gastronomika“ tokia, kokia ji buvo, atsisveikina su savo svečiais ir užsidaro“, – teigiama restorano įraše feisbuke pirmadienį.

Registrų centro duomenimis, 2023 metais Gastronomika pardavimo pajamos siekė virš 1 mln. eurų, o nuostolis prieš mokesčius buvo 14,3 tūkst. eurų. Naujausiais „Sodros“ duomenimis, restorane dirbo 18 žmonių.

ELTA primena, kad šių metų birželį į „Michelin“ gidą įtraukti 26 Lietuvoje įsikūrę restoranai, o maitinimo įstaigoms „Demo“, „Džiaugsmas“, „Nineteen18“ ir „Pas mus“ skirta po vieną „Michelin“ žvaigždę.

Dar 4 restoranai nusipelnė „Bib Gourmand“ vertinimo, skiriamo kokybiškoms ir geras kainas siūlančioms maitinimo įstaigoms. Šie restoranai: „14 horses“, „Gaspar‘s“, „Numan“ ir „Le Travi“.

„Michelin Green Star“ žvaigždutė, skirta išskirtinai į tvarumą susitelkusiems restoranams, suteikta „Red Brick“.

„Michelin“ gidas – prestižinis geriausius pasaulio restoranus įvertinantis leidinys, nuo 1900 m. leidžiamas Prancūzijoje. Padangų bendrovė „Michelin“ šį gidą sukūrė siekdama paskatinti keliones automobiliais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nieko

nieko portretas
baisaus,kad brangus restoranas uzsidare,seniai aisku ,kad zmones neina,nes neiperka

tam >to na

tam >to na portretas
...bet ne visi specialistai., ką daryti kitiems ?

Senelis

Senelis portretas
Oldschoolas netobulejo ner ko verkt siskauskienei
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių