„Vikinglotto“ 62 tūkst. eurų laimėtoja: netikėjau, kad gali nutikti toks stebuklas

  • Teksto dydis:

Praėjo jau kelios savaitės, o Janina (red. – vardas pakeistas) iš Vilniaus vis dar negali patikėti savo sėkme. Sūnaus nupirktas „Vikinglotto“ bilietas jai atnešė tik Lietuvai skirto 5+1 kategorijos prizo laimėjimą – daugiau nei 62 tūkst. eurų.

Po sėkmingos laidos – neužmigo

Trečiadienio vakaras Janinos namuose turi nusistovėjusias tradicijas. Moteris laukia 22.25 val., kad galėtų pasižiūrėti „Vikinglotto“ laidą ir pasitikrinti, kokį laimėjimą atnešė turimi „Vikinglotto“ bilietai. Jų visada turi du.

„Loterijos žiūrėjimas – mano pomėgis ir pramoga. Taip ir įdomiau dalyvauti loterijoje, ir vakarais turiu, ko laukti. Persirašau biliete esančius skaičius, taip geriau matau ir juos tikrinu žiūrėdama laidą. Kai pamačiau, kiek išriedėjusių skaičių sutapo su esančiais mano biliete – nepatikėjau! – juokėsi moteris. – Tikrai netikėjau, kad gali nutikti toks stebuklas.“

Žaidėją apėmė tiek emocijų, jog visą naktį nepavyko užmigti. „Labai džiaugiausi, bet vis galvojau, ar nesuklydau, ar tikrai ėmė ir taip pasisekė. Suma man, garbaus amžiaus moteriai, tikrai labai didelė. Visą naktį nepavyko užmigti. Buvo jau vėlu, todėl neskambinau sūnui, bet labai laukiau, kol ateis rytas ir jis patikrins bilietą“, – pasakojo laimėtoja.

Laimingą bilietą nupirko sūnus

Laimėtoja saugojasi ir nesilanko parduotuvėse, todėl laimingąjį „Vikinglotto“ bilietą jai nupirko sūnus. Ketvirtadienio rytą jis ir patikrino, ar mamai tikrai pavyko laimėti vertingą sumą, bilietą patikrindamas Perlas.lt.

„Vis laimiu mažesnius prizus. Iš tikrųjų, net jeigu ir nepasiseka, neliūdžiu, nes žinau – pasiseks kitą kartą. Tačiau niekada neturėjau iliuzijų apie tokios didelės sumos laimėjimą. Nebuvo nei panašių minčių. Dėl to taip labai ir nustebau. Abu su sūnumi labai apsidžiaugėme, kai jis patikrino bilietą. Vadinasi, nesuklydau. Laimėjau daugiau nei 62 tūkst. eurų“, – sakė moteris.

Žaidėja taip pat pasidalino, kad neturi jokios sėkmės nuojautos, todėl nemėgsta žaisti su savo pasirinktais laimingais skaičiais. Visada renkasi sistemos parinktą skaičių derinį, tačiau laikosi kelių ritualų.

„Bilietus visada perku paskutinę dieną, vakare, likus kelioms valandoms iki žaidimo. Taip pat iš bilietų stovelio neimu pirmų bilietų. To paties prašau ir sūnaus. Jeigu negaliu bilieto nusipirkti paskutinę dieną – perku per vidurį tarp žaidimų, savaitgalį“, – pasidalino savo tradicija.

Laimėjimas pagerins visos šeimos gyvenimą

Prakalbusi apie laimėjimo dydį vilnietė dar labiau apsidžiaugė. „Mano amžiaus žmonėms jau reikia pagalbos, įvairių paslaugų. Visa tai – nemažai kainuoja. Dalį pinigų pasiliksiu sau pačiai. Galėsiu sau leisti nusipirkti viską, ko reikia. Pensija, kurią gaunu, nedidelė, todėl laimėjimas labai padės gyventi geriau.

Taip pat turiu vaikų, anūkų. Laimėjimu pasidalinsiu ir su jais. Gyvenimas pagerės ir palengvės mums visiems kartu. Neįmanoma tuo nesidžiaugti“, – šypsojosi moteris.

Senjorė taip pat juokėsi, jog dabar visiems aplinkiniams, kuriems paskambina, pasakoja apie ją užklupusią sėkmę ir ragina pačius žaisti „Vikinglotto“.

„Dabar visiems sakau – žaiskit ir laimėsit, kaip aš. Mano sėkmė tą ir rodo – reikia bandyti, nes kada nors tikrai pasiseks“, – ragino žaidėja ir patikino, jog net ir po įspūdingo laimėjimo neatsisakys pomėgio žaisti „Vikinglotto“.


Šiame straipsnyje: Vikinglottoloterijalaimėjimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
juo seis laikais zmonems nera kur det babkiu tik loterijom telost
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių