„McLaren“ gerbėjui „Audi“ – ne prie širdies

Miuncheno "Bayern" komandos žaidėjas Kingsley Comanas į treniruotę atvažiavo ne klubo rėmėjų skirtu "Audi" automobiliu, tačiau savuoju "Mercedes-Benz", ir už tai sumokėjo 50 tūkst. eurų baudą.

Įpareigoja sutartis

"Bayern" bendradarbiauja su "Audi" (be to, koncernui priklauso 8,33 proc. Miuncheno klubo akcijų), todėl visi žaidėjai privalo į treniruotes ir oficialius renginius vairuoti būtent šio gamintojo automobilius.

"Audi" paslaugomis ir kitais būdais kasmet skiria "Bayern" reikmėms 50 mln. eurų.

Ne vien futbolininkai stengiasi laikytis sutarties sąlygų – nauju "Audi E-Tron 55 Quattro" labai patenkintas ir klubo vadovas Karlas-Heinzas Rummenigge.

Tačiau 24-erių metų puolėjas prancūzas Kingsley Comanas ryžosi – ir ne pirmą kartą – bent laikinai atsisakyti "Audi".

"Atsiprašau, tačiau buvau priverstas sėsti į kitą automobilį, nes sugadintas "Audi" šoninis veidrodėlis", – teisinosi futbolininkas, į treniruotę atvykęs "Mercedes-Benz G-class" visureigiu ir dėl to neįleistas į "Bayern" sporto bazę.

Nubaustųjų – ne vienas

Pernai pavasarį K.Comanas irgi buvo nubaustas, nes į treniruotę atvyko ne "Audi", bet savuoju "McLaren 570S Spyder".

2018-aisiais šis žaidėjas kelyje iš Miuncheno į Strasbūrą neišvengė avarijos ir metalo laužu pavertė savąjį "McLaren 720S Coupe", tačiau pats nenukentėjo.

Baudas už "Bayern" ir "Audi" sutarties nesilaikymą taip pat yra sumokėję Robertas Lewandowskis, Niklasas Suele (ir vienas, ir kitas į komandos pratybas atvažiavo "Ferrari").

Remia sportą

Kauno "Žalgirio" krepšininkai nuo 2017-ųjų vairuoja "Volkswagen" automobilius, Vilniaus "Rytą" remia "Jeep".

Geriausias 2019 m. Lietuvos sportininkas plaukikas Danas Rapšys iš BMW persėdo į naujo rėmėjo "Renault" skirtą "Kadjar".

Tarp oficialių Lietuvos futbolo federacijos (LFF) partnerių yra BMW, Lietuvos krepšinio federacijos (LFF) – "Renault", Lietuvos dviračių sporto federacijos (LDSF) – "Škoda".



NAUJAUSI KOMENTARAI

o as remiu Porshe

o as remiu Porshe portretas
kur man pasiimti ta masina...?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių