Pereiti į pagrindinį turinį

Nuotykis kelyje 83-ejų moterį išgarsino visoje šalyje

2012-02-29 14:07
Nuotykis kelyje 83-ejų moterį išgarsino visoje šalyje
Nuotykis kelyje 83-ejų moterį išgarsino visoje šalyje / kentonline.co.uk nuotr.

Didžiojoje Britanijoje teismas išnagrinėjo netipišką bylą. 83 metų moteris policijos akiratyje atsidūrė važiuodama greitkeliu prieš eismą.

2011 m. rugsėjo 8 d. Maureen Darvell nepamirš niekada. Tądien ryte ji sėdo prie vairo ir leidosi iš Ešfordo miesto į Bristolį, kur turėjo dalyvauti giminaičių vestuvių šventėje.

Važiuodama M.Darvell ne ten pasuko, tačiau į šią klaidą nekreipė didelio dėmesio. Moteris vėliau pasakojo supratusi, kad suklydo, tačiau nusprendė ne grįžti, bet veikiau ieškoti kito kelio į Bristolį.

„Prieš akis turėjau visą dieną“, – pasakojo buvusi šokių mokytoja. Vis dėlto fortūna ir toliau nebuvo jai palanki. Galiausiai ji nusprendė sustoti išgerti kavos. Kai britė vėl sėdo prie vairo, buvo jau rugsėjo 9-oji, 4 val. ryto, o policija buvo sulaukusi sunerimusių M.Darvell giminaičių pranešimų apie šventėje nepasirodžiusią moterį.

Nusprendusi tęsti kelionę, moteris išvažiavo į kelią ir atsidūrė priešpriešinio eismo juostoje. Kai ją sustabdė policija, M.Darvell jau buvo nuvažiavusi kelis kilometrus. Pareigūnus ji tikino, kad nepasiklydo, o netinkamai važiavo ieškodama galimybės apsisukti.

Iš viso prie vairo praleidusi 19 valandų M.Darvell vietoj 288 nuvažiavo 700 km.

Keliauninkei, kuri per 50 vairavimo metų nebuvo nė vienąkart nusižengusi Kelių eismo taisyklėms, teismas skyrė 100 svarų (400 litų) baudą ir atėmė iš jos teisę vairuoti 15 mėnesių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų