Praktikos egzaminai „Regitroje“ sustabdyti iki vasario 28 dienos

  • Teksto dydis:

Atsižvelgiant į Vyriausybės sprendimą pratęsti karantiną šalyje ir tolimesnius taikomus ribojimus, praktikos egzaminai „Regitroje“ sustabdyti iki vasario 28 dienos.

Kitų paslaugų teikimas išlieka nepakitęs – klientai ir toliau bus aptarnaujami tiek skaitmeniniais kanalais, tiek padaliniuose pagal išankstinę registraciją.

Kaip ir nuo gruodžio 16 dienos, praktikos egzaminai bus atšaukiami etapais, t. y. kas savaitę, atsižvelgiant į esamą situaciją šalyje ir tuo metu galiojančius karantino ribojimus. Apie atšauktus egzaminus klientai bus informuoti asmeniškai SMS žinutėmis.

Jei situacija dėl praktikos egzaminų vykdymo pasikeistų, „Regitra“ informuos atskiru pranešimu.

Tuo metu teorijos egzaminai vyksta toliau užtikrinant saugumo ir srautų valdymo reikalavimus.

„Regitra“ primena, kad būsimiems vairuotojams, kuriems teigiamas teorijos egzamino rezultatas baigia galioti ekstremalios situacijos metu, galiojimo terminas yra pratęsiamas visos ekstremalios situacijos paskelbimo laikotarpiui ir dar 6 mėnesiams po jo pabaigos.

Taip pat „Regitra“ pradedantiesiems vairuotojams, kurių vairuotojo pažymėjimai baigia galioti per karantiną, pratęsė jų galiojimo terminą karantino laikotarpiui ir dar 45 dienas po jo pabaigos.

Šis pakeitimas aktualus tiems, kurie, neturėdami 2 metų vairavimo patirties, pažeidė Kelių eismo taisykles ir turi per vienerius metus nuo pažeidimo padarymo dienos baigti papildomus mokymus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomone

Nuomone portretas
Nesamone kaskokia teorija klasei galima kur 10 asmenu o praktini vairavima ne kur buni tik dviese logikos visai nera

untitled

untitled portretas
Gerai, mažiau kanadiečių bus gatvėse. Vis tiek dabar eismo sąlygos nepalankios jiems, pusė išsitaškytų

Valstybę valdo besmegenės

Valstybę valdo besmegenės portretas
Nekitaip
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių