Pereiti į pagrindinį turinį

Sportinio „MINI Paceman“ debiutas Lietuvoje

2013-01-16 13:30
Sportinio „MINI Paceman“ debiutas Lietuvoje
Sportinio „MINI Paceman“ debiutas Lietuvoje / youtube.com Stop kadras

Pirmojo sportinio kupė „MINI Paceman“ konceptinis modelis pristatytas dar 2010 m., o šių metų kovą automobilį bus galima įsigyti ir Lietuvoje.

Naujasis MINI šeimos narys sukurtas naudojant „Countryman“ modelio platformą, todėl šis dvejų durų keturvietis automobilis puikiai tinka tiek kasdien važinėti mieste, tiek kelionėms užmiestyje. Gamintojų teigimu, „Countryman“ platforma užtikrina „MINI Paceman“ stabilumą, patogumą.

Pirmasis MINI sportinis kupė iš kitų, visų pirma, išsiskiria išraiškingu kėbulo dizainu. Dinamiškai nuožulni stogo linija ir siaurėjantis automobilio galas su integruotu spoileriu sukuria sportišką įvaizdį. „MINI Paceman“ išvaizda tarsi simbolizuoja lenktyninės dvasios ir kartu universalumo, vairuojant keturių varančiųjų ratų automobilį, kombinaciją.

Pagal specialų užsakymą sukurtas interjero dizainas ir jo elementai – masyvus, horizontaliai išdėliotas prietaisų skydelis su naujais apvadais oro ventiliacijai, didelis apskritas centrinis spidometras, taip pat su naujais apvadais ir dekoratyviniais vidiniais žiedais ir kt. sukuria tipinio MINI automobilio įspūdį.

„MINI Paceman“ kaina prasidės nuo 78 390 litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų