Akordeono virtuozai „Sensual Duo“ iš Italijos atvyksta į Vilnių

Vasara – malonumų metas, kuomet norisi atsipalaiduoti, pailsėti, klausytis geros muzikos ar džiaugtis senų draugų kompanija. Toks vakaras, kada viską galima suderinti – liepos 9 diena, kai Piano.lt kiemelyje koncertuos ir nuostabiais akordeono garsais stebins „Sensual Duo“ duetas iš Italijos: akordeonistė Aurelija Matulevičiūtė ir virtuozas akordeonistas, kompozitorius, muzikologas, dirigentas Marco Lo Russo.

„Sensual Duo“ – dviejų virtuozų duetas, kurių išskirtinis ženklas – ypatingas ekspresyvumas ir originalumas. Kaip teigia patys muzikantai, nuoširdumas ir meilė muzikai juntami kiekviename muzikos akorde, skelbiama pranešime spaudai.

Abiejų muzikantų paruoštoje programoje – pasaulinės muzikos, argentinietiško tango ir auksinės klasikos garsai. Jų jau klausėsi visame pasaulyje, juos įvertino pasaulinės žvaigždės, tad pirmas koncertas Lietuvoje – tai galimybė išgirsti, kas taip sužavėjo pasaulio įžymybes.

„Teko garbė groti ir savo jėgas išbandyti su Styven`u Tyleriu. Tai neįkainojama patirtis, kuri vedė judėti į priekį, siekti daugiau. Pirmą kartą tiesiog gatvėje grojau dainą „Crazy“, o kitą dieną jau buvau pakviesta groti grupės „Aerosmith“ koncerte Vilniuje. Pasirodymą stebėjo per 9 tūkstančius žmonių. Lietuvius sunku nustebinti, tačiau tada pavyko. Nauja programa ir koncertu, manau, taip pat pavyks“, – šypsojosi A. Matulevičiūtė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių