„Bardai LT“ švenčia vienuoliktąjį gimtadienį: kvies pajusti poezijos ir muzikos galią

  • Teksto dydis:

Liepos 25 d. 20 val. muzikinio klubo „Artistai“ vasaros terasoje skambės dainuojamoji ir skaitomoji poezija. Geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ kvies pasitikti savo vienuoliktąjį gimtadienį pakiliai ir turiningai.

Dainomis bei eilėmis „Bardai LT“ komandą sveikins žinomi teatro aktoriai, muzikos kūrėjai ir jauni atlikėjai. Scenoje po ilgos pertraukos pasirodys, kiek pristabdęs aktyvią koncertinę veiklą, kompozitorius Andrius Kulikauskas. Taip pat savo autoriniais pasirodymais itin retai pradžiuginantis, dėl to labai laukiamas – dainų autorius ir atlikėjas Olegas Ditkovskis.

Nebus pamiršta ir nuolatinė bardo palydovė – poezija: jaunojo jotvingio premijos laureatas, poetas Vytautas Stankus dalinsis savo kūryba, o aktorė Aldona Vilutytė, tarsi tarpininkė tarp poeto ir klausytojo, prakalbins lietuvių poetų eiles.

Jaunatviško polėkio nestokojantis, sielos jautrumu artimas bardams – grupės „Arbata“ lyderis Andrius Zalieska-Zala atliks kūrinius iš rudenį pasirodysiančio autorinio albumo „Autentiškai gilus“. Be gylio – minties ir skambesio – neįsivaizduojamas Gedimino Storpirščio pasirodymas. Toks, tikėtina, bus ir šis, suteiksiantis peno pamąstymams, prisiminimams, atradimams. 

Legendinis aktorius, unikali asmenybė Vladas Bagdonas savo dalyvavimu neabejotinai praturtins šventinę programą. Be įsimintinų vaidmenų teatre ir kine, aktorius yra sukūręs ir žiūrovų pamėgtų dainų, kurios suskambės tik šiam artistui būdingu stiliumi – įtaigiai, išmintingai, ironiškai ir viltingai.

Vakaro šeimininkas, aktorius Andrius Bialobžeskis kvies širdimi prisiliesti ir pajusti dviejų bardų mūzų – poezijos ir muzikos – galią.

Bilieto kaina: 15 Eur

Bilietus platina TIKETA ir 1 val. iki koncerto vietoje



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių