Buria „Eurovizijos“ gerbėjų armiją ir finalą kviečia stebėti milžiniškame ekrane

  • Teksto dydis:

Vilniaus „Siemens“ arena šeštadienį virs „Eurovizijos“ ambasada.

Konkurso gerbėjai ir jam prijaučiantys kviečiami rinktis arenos BMW klube ir kartu stebėti „Eurovizijos“ finalą didžiuliame, per 3,5 metrų skersmens, ekrane.

Prieš Eurovizijos finalą, kurio tiesioginė transliacija iš Izraelio prasidės 22 val., arenoje vyks nuotaikingas proto mūšis, kurio tema – ta pati abejingų nepaliekanti „Eurovizija“. Protų kovose dalyvauti kviečiamos komandos iš 2-8 asmenų. Protų mūšio pradžia – 20 val.

„Nereikia būti „Eurovizijos“ ekspertu, kad galėtum dalyvauti protų mūšyje, tačiau esame tikri, kad net ir šio dainų konkurso žinovais save laikantys sužinos ne vieną įdomybę apie konkursą ir jo dalyvius. Bus ne tik įdomu, bet ir linksma. Be to, mūsų partneriai paruošė šūsnį įvairiausių prizus, o prizus juk mėgsta visi“, – šypsosi proto mūšio vedėjas Laurynas Vairys. 

Dalyvavimas protų mūšyje, taip pat ir „Eurovizijos“ finalo transliacijos stebėjimas – nemokamas.

Nors įvairių svarbiausių sporto rungtynių transliacijų stebėjimas sostinės „Siemens“ arenos BMW klube tapo tradicija ir kiekvieną kartą sulaukia būrio žiūrovų, tačiau tai pirmas kartas, kuomet šioje erdvėje kviečiama stebėti „Eurovizijos“ finalo transliaciją.

Šeštadienio vakarą „Eurovizijos“ scenoje pasirodys 26 šalių atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tokios

Tokios portretas
neįdomios Eurovizijos kaip šiemet dar nėra buvę. Nei vienos gražios dainos.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių