Pereiti į pagrindinį turinį

Džiazo bare – biseksualūs greitieji pasimatymai

2016-06-15 11:16
DMN inf.

Visą savaitę vyksiančiame „Baltic Pride 2016“ festivalyje netrūksta pačių įvairiausių renginių – kultūrinių, švietėjiškų ir pramoginių programų, vyks ir mėgėjų krepšinio turnyras. Netrumpame sąraše – ir itin intriguojantys Biseksualūs greitieji pasimatymai. 

Scanpix nuotr.

„Biseksualumas akimirksniu padvigubina tikimybę šeštadienio vakarą praleisti pasimatyme“ – kartą pasakė garsus kino režisierius Woody Allenas.

Žinoma, toks teiginys prajuokina, tačiau Biseksualių greitųjų pasimatymų vakaras gali padėti patikėti jo realistiškumu. „Baltic Pride 2016“ organizatoriai kviečia į renginį, tinkantį kiekvienam, bet „subalansuotą“ biseksualiems žmonėms.

Vakaro svečiai mėgausis specialia „širdį veriančia“ programa, priminsiančią biseksualius dienoraščius bei, žinoma, dalyvaus greituosiuose pasimatymuose. Šių pasimatymų tikslas – skatinti draugystę ir bendruomenės jausmą biseksualių asmenų ir jų draugų tarpe.

Kada: birželio 15 d. 21 val.

Kur: džiazo baras „Paviljonas“, Pylimo g. 21B, Vilnius.

„Baltic Pride“ – tai kasmetinis festivalis ir paradas, nuo 2009 m. suburiantis LGBT asmenis ir palaikančiuosius paeiliui vienoje iš Baltijos valstybių sostinių – Taline, Rygoje arba Vilniuje. Savaitės trukmės festivalyje skatinama atkreipti dėmesį į lygiateisiškumo būtinybę visuomenėje, o jį vainikuojančios eitynės kviečia atšvęsti teisę būti savimi nepriklausomai nuo seksualinės orientacijos ar lytinės tapatybės.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų