Pereiti į pagrindinį turinį

Grupė „Akvarium“ Vilniuje: trys valandos meilės ir šviesos rokenrolo stiliumi

2014-04-07 17:00
DMN inf.

Gyvos, geros muzikos mylėtojai su nekantrumu laukia pavasario. Tik pavasarį, su naujais siurprizais ir puikiomis dainomis, į Lietuvą atvyksta rusų roko guru – Borisas Grebenščikovas ir jo legendinė grupė „Akvarium“.

Šiuo neramiu metu Lietuvos klausytojams kaip niekada reikia šviesos, meilės, vilties, tikėjimo, susitelkimo. O  Borisas Grebenščikovas savo kūryba tai ir skelbia: šviesa ir meilė lydi jo ir grupės „Akvarium“ pasirodymus!

Gegužės 7 dieną Vilniuje, „Forum Palace“ salėje, gims naujas pasaulis, kuriame karaliauja tik pozityvūs jausmai, lygiateisiai žmonės, saugomi gerųjų angelų.

Šio stebuklingo gegužės vakaro metu skambės naujos dainos, pilnos nerimo dėl šiandienos ir pilnos tikėjimo šviesia ateitimi, bei senos, laiko patikrintos ir visų mėgiamos, įtrauktos į grupės „Akvarium“ ir roko klasikos aukso fondą.

Žiūrovai, apsilankę paskutiniuose „Akvarium“ koncertuose, vienbalsiai tvirtina, kad 3 pasirodymo valandos prabėga nepastebimai. 

Elegantiškasis Borisas Grebenščikovas užtvindo publiką galinga energija. Muzikantai ir žiūrovai tampa nedalomu vieniu,  pilnu džiaugsmo ir aistros!

Dabartinė „Akvarium“ sudėtis – pati unikaliausia ir gausiausia per visus gyvavimo metus! Tai muzikantai: legendinis „Kino“ ir „Akvarium“ bosistas ir fleitistas – Aleksndras Titovas; nepakartojamasis Boris Rubekinas – klavišiniai, pritariamasis vokalas; pirmasis „Akvarium“ gitaristas Аleksejus Zubarevas (pritariamasis vokalas); alto virtuozas – Andrejus Surotdinovas; nuostabus saksofonistas ir gitaristas - Igoris Timofejevas; linksmuolis Olegas „Šarr“ Šavkunovas – perkusija; Antonas Bojarskis – trombonas; Aleksejus Dmitrijevas – obojus; Sergejus Bogdanovas – valtornė; airis fleitistas Brianas Finneganas (populiariosios airių grupės „Flook“ narys); didis būgnininkas Liamas Bradley (grupių Van Morrison, Clannad, Mary Black narys). Visi jie sukuria nepakartojamą spalvų ir garsų gamą, ypatingą žavesį, suteikia efektingumo senosioms dainoms.

Reikia neužmiršti, kad koncerte bus panaudota pati geriausia ir naujausia vaizdo, šviesos ir garso aparatūra. Ji suteiks pasirodymui naują kokybę, o laimingiesiems žiūrovams - neužmirštamą įspūdį ilgam laikui!

Kas žino, galbūt „Akvarium“ vėl atliks dainą lietuvių kalba... Pernai tai padarė perkusininkas Olegas „Šarr“ Šavkunovas, nepriekaištingai atlikęs senovinę lietuvių liaudies dainą. Primename, kad į Vilnių visas kolektyvas (20 žmonių!) atvyks iš Rygos, po specialaus koncerto prieš susitikimą su Jo Šventenybe Dalai Lama!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų