Jazzu kviečia į du šventinius žiemos koncertus: noriu padėkoti savo klausytojams

  • Teksto dydis:

2019 metai Justei Arlauskaitei-Jazzu buvo įsimintini: pirmasis solinis turas didžiausiose Lietuvos arenose, naujas albumas, vaizdo klipas ir nauji hitai, kurie užvaldė radijo eterio topus bei pakerėjo klausytojų širdis. Palydėdama šiuos metus, atlikėja kviečia dar kartą susitikti dviejuose šventiniuose koncertuose, kurie vyks gruodžio 30 d. Palangoje ir gruodžio 31 d. Vilniuje.

„Šie metai buvo išskirtiniai: juose buvo daug džiugų akimirkų, kurios dar daug metų šildys man širdį ir įkvėps. Tačiau buvo ir labai skausmingų išgyvenimų, kurie paliko mano sieloje gilius randus.

Metų pabaiga – geriausias laikas sudėlioti visus taškus ir padėkoti visiems, kurie buvo šalia, palaikė mane ir klausėsi mano dainų. Todėl dvi paskutines 2019-ųjų dienas norėčiau praleisti su savo klausytojais ir atvira širdimi dalintis su jais tuo, ką turiu brangiausio – savo muzika“, – sako atlikėja.

Gruodžio mėnesio koncertuose skambės puikiai visiems pažįstamos Jazzu dainos, kurias ji kūrė nuo septyniolikos metų su skirtingais atlikėjais ir skirtinguose projektuose, bei naujausi kūriniai, kuriuos publika jau spėjo pamilti. Į šventinius susitikimus atlikėja kviečia gruodžio 30 d. Palangos koncertų salėje ir 31 d. Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kavenskis

kavenskis portretas
tingejau skaityt, bet kaip sakoma :sekmes
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių