„LRT Opus terasoje“ – jamaikietiškos aistros

  • Teksto dydis:

Šiandien sostinės gyventojai ir miesto lankytojai yra raginami nepraleisti dar vienos muzikalios savaitės bei kviečiami į „LRT Opus terasą“, kur melodijos liesis iki pat ketvirtadienio.

Industriniame menų fabriko „Loftas“ kieme šiandien skambės reggae ir dub muzika, nes scenoje pasirodys „Ministry of Echology“.

„Ministrai“ groja muziką, kurios šaknys siekia 1970 – 1980 m. Jamaiką ir iki šiol populiariausią muzikos stilių užgimusį saulėtuose Karibuose – reggae. Pasirodymų metu grupė nevengia nukrypti nuo įprastinio dainų formato, atsiduoda muzikos tėkmei ir neria į garsinius šokių aikštelės eksperimentus.

Antradienį, birželio 18 d., „LRT Opus terasoje“ terasoje varžysis muzikos inkubatoriaus „Novus“ dalyviai. Ir vėl lauks jaudinanti kova, nes į sceną žengs reperis „TimelessR“ iš Latvijos, elektroninę muziką gyvai kuriantys „Play4n4“, kurie gros kartu su Jack Krass, Orfeo ir SMPL SMPL, ambient roką grojantys „NO_USE“ bei jazztronicos atstovai „JUZT“.

Trečiadienį, birželio 19 d., „LRT Opus terasos“ scenoje pasirodys "Elnio Rago Miškas" ir svečiai iš Kolumbijos „La Rueda“.

O ketvirtadieniai „LRT Opus terasoje“ bus skirti išskirtinai elektroninės muzikos garsams. Birželio 20 d. terasoje savo selekcijomis dalinsis – „Samuel Tange“. Klubinėtojų lauks net trys scenos, kur išgirsti bus galima nuo gyvų didžėjų pasirodymų iki jungle ir reggea garsų.

„LRT Opus terasa“ – vienintelė vasaros terasa sostinėje, kviečianti kitomis akimis pažvelgti į urbanistinį ir šiltuoju sezonu sužaliuojantį Naujamiesčio rajoną. „Lofto“ vadovai kasmet vadovaudamiesi „urban gardening“ idėja buvusios gamyklos teritorijai suteikia ryškių spalvų ir sukuria jaukumo atmosferą.

Įsikūrusią vos kilometro atstumu nuo Senamiesčio ir Vilniaus traukinių stoties, „LRT Opus terasą“ vilniečiai ir miesto svečiai ras menų fabriko „Loftas“ kieme, Švitrigailos g. 29, Vilniuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių