Paskutiniai renginiai po atviru dangumi: Monikos Liu koncertas ir Kultūros naktis

  • Teksto dydis:

Vasaros renginių erdvė Vilniaus senamiestyje „Vasaros Terasa“ pradėjo paskutinę renginių savaitę šiemet. Iš viso nuo birželio 1 d. čia įvyko virš 110 renginių. Sezoną jau šį ketvirtadienį, rugsėjo 23 d., pabaigs šiemet šioje scenoje dar nedainavusi Monika Liu. Taip pat rugsėjo 24 d. čia vyks Kultūros naktis.

„Jaučiu, kad tai bus romantiškas, sentimentalus ir lengvas vakaras. Noriu, kad visiems būtų gera ir į rudenį žengtume apsikabinę, besibučiuojantys, dainuojantys ir šokantys. Man svarbus yra kiekvienas į mano koncertą atėjęs žmogus. Dabar tai vertinu labiau nei bet kada“, – sako Monika Liu.

Netrukus dainininkė pristatys naują kūrybą iš savo būsimojo albumo, kurio įrašymo darbai vyko karantino metu dar šį pavasarį Londone: „Viskas atrodė tarsi pirmą kartą. Atrodė, jog įgyta pastarųjų metų patirtis ištirpo, tačiau po poros savaičių intensyvaus darbo rezultatai ėmė džiuginti“, – pasakoja dainininkė.

M. Vitėno nuotr.

Monika Liu šiuo metu yra viena populiariausių Lietuvos atlikėjų. Ji nebijo žiūrovų akivaizdoje keistis, eksperimentuoti, pasijuokti ir netgi paverkti, dėl to visada yra įdomi ir nenuspėjama.

Vilniaus Senamiesčio erdvėje savo koncertą dar šiemet surengs ir kitas Lietuvos atlikėjas – OG Version. Vienas sėkmingiausių šalies reperių, kurio albumas „Motyvacijos tikslai“ jau ilgą laiką puikuojasi Lietuvos topų viršūnėse, „Vasaros Terasoje“ pasirodys dar šįvakar, rugsėjo 22 d. Rugsėjo 23 d. ant scenos lips Monika Liu, o rugsėjo 24 d. čia vyks Kultūros nakties renginys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių