Pereiti į pagrindinį turinį

Poezijos ir muzikos šventėje – susitikimas su 8 spalvingomis asmenybėmis

2016-07-26 07:10
DMN inf.

Liepos 28 d., ketvirtadienį, 19 val. geros muzikos ekspertai „Bardai LT” visus dainuojamosios ir skaitomos poezijos mylėtojus kviečia į savo 8-ąjį gimtadienį, kuris vyks jaukiame sostinės muzikinio baro „Artistai“ kiemelyje.

„Baltos varnos“ „Baltos varnos“ „Baltos varnos“ „Baltos varnos“ „Baltos varnos“ „Baltos varnos“ „Baltos varnos“

Gražia tradicija tapusiame renginyje laukia susitikimas su aštuoniomis asmenybėmis, kurios žada nuspalvinti vasaros vakarą jausmingomis dainomis ir puikia poezija.

Aštuonerius metus muzikinėje padangėje besisukantys „Bardai LT“ nutarė savo klausytojams surengti jaukią poezijos ir muzikos šventę. Vienoje scenoje susitikę kūrėjai dalinsis eilėmis, muzikos garsais, naujausiomis ir laiko patikrintomis dainomis, linkės ilgiausių metų ir plačių horizontų.

Vakarą pradės 2016 m. S. Mykolaičio premijos laureatas Kristijonas Ribaitis, gavęs šį apdovanojimą už ryškų debiutą bardų scenoje. Jaunatviško entuziazmo ir muzikalumo nestokojanti grupė „Baltos varnos“ pristatys naujausias dainas iš debiutinio albumo. Kuriam laikui iš muzikinio akiračio dingęs aktorius Justas Tertelis savo gerbėjų džiaugsmui pristatys autorinių dainų programą. Po kūrybinės pertraukos į sceną pagaliau žengs mylimas ir pasiilgtas kompozitorius Andrius Kulikauskas. O aktorius, dainų autorius ir atlikėjas Andrius Kaniava dalinsis savo kūryba ir tik jam būdingu žavesiu. Kazio Binkio eilėraščius prakalbinantis aktorius Evaldas Jaras įneš nerūpestingo, įniršusio maištininko energijos į ir taip neliūdną šventę. Poetas Rimvydas Stankevičius savo eilėmis suriš klausytojų sielas į vieną bendrą pynę. O žvakutes ant šventinio torto kvies užpūsti rašytojas, poetas, ironiškas ir šmaikštus Alvydas Šlepikas, kuris vakaro metu atliks ne tik šeimininko vaidmenį, bet ir pasidalins su klausytojais savo kūryba.

Bilietai platinami www.bilietai .lt bei likus valandai iki renginio pradžios.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų