Pereiti į pagrindinį turinį

Vilniečius vėl džiugins flamenko festivalis

2015-08-10 16:00
DMN inf.
A. Ufarto/BFL nuotr.

Rugsėjo 24 d. Vilniaus muzikiniame teatre „New York“ miestiečius ir sostinės svečius vėl džiugins flamenko festivalis „Siento Flamenco“. Išskirtinės melodijos, aistra, veržlumas ir šokio bei muzikos harmonija – tai flamenko festivalio vakaro meniu.

Gimęs Ispanijos kraštuose, flamenko menas spėjo pavergti įvairių šalių gyventojus bei nepalieka abejingų ir Lietuvoje. Kasmet besiplečiantis flamenko mėgėjų, o kartu ir atlikėjų ratas, leido šiemet klausytojams pasiūlyti dar brandesnį, dar didesnį ir dar spalvingesnį flamenko festivalį. Flamenko – tai emocijų išraiška, apjungianti muziką, dainą ir šokį. Šiemet flamenko festivalyje pasirodysiantys dainininkai, gitaristai ir šokėjai pradžiugins klausytojų ausis pačiais įvairiausiais flamenko stiliais. Galėsite iš arčiau susipažinti su šiuo aistra alsuojančiu menu ir kas žino, gal tapsite pačiu karščiausiu šio meno gerbėju.

Šių metų „Siento Flamenco“ festivalio dalyviai ketina nustebinti klausytojus naujais, autoriniais darbais, taip pat dar niekur negirdėtomis temperamentingomis programomis, čia ir dabar kuriamomis improvizacijomis, eksperimentais bei kitais muzikiniais siurprizais. Itin karštas ir aistringas vakaras tikrai užkurs publiką ir privers pamiršti rudens žvarbą. Juk flamenko – tai aistra, temperamentas, netikėtumas, proveržis ir tiesiog žaižaruojančios emocijos.

Flamenko festivalyje savo talentą demonstruos ir publiką žavės aukščiausios klasės menininkai, pasiruošę parodyti flamenko iš visų pusių. Taip pat bus galima išgirsti ir specialiai „Siento Flamenko“ festivaliui susikūrusią sostinės gitaristų kompaniją „Vilnius Guitar Trio“.

Festivalyje dalyvaus – „Vilnius Guitar Trio“ (Artūras Chalikovas, Gintaras Šulinskas, Šarūnas Šimelionis), gitaristas Marius Zableckas, gitaristų Martyno Kuliavo ir Aleksandro Teno duetas, flamenko klubas „Tientos“, Sandra Muningytė (La Sandra) ir flamenko šokio studija FLAMENKO.LT, flamenko šokio studija „Flamenko akademija“, „Vilnius Guitar Trio“ ir Sandros Muningytės (La Sandra) ansamblis, Liucija Puidokaitė ir grupė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų