Vilniuje – Naujieji metai su fejerverkais ir „80’s/90’s Mega Hits“ koncertu

  • Teksto dydis:

Antrąją Kalėdų dieną kauniečiai šventė su vienu smagiausių šių metų šou „80’s/90’s Mega Hits“. Prie dainininkų Karinos Krysko, Jeronimo Miliaus, Česlovo Gabalio, Kosto Smorigino, Dainoto Varno, Iglės, Tado Juodsnukio, Aistės Lasytės pagaliau prisijungė ir šou vedėjas, Lietuvos komikas – Mantas Bartuševičius. Koncertas, kuriame komedija susijungia su garsiausiais devinto ir dešimto dešimtmečių hitais įvyks dar tik vieną kartą: Naujųjų metų vakarą programa „Siemens“ arenoje linksmins vilniečius.

„Šis šou yra būtent tai, ko reikia per Naujuosius: porcija rinktinių juokų ir gera dozė puikios muzikos, kuri daugeliui žadina sentimentus ir gerus prisiminimus. Net užkulisiuose tvyro smagi ir šventinė atmosfera. Mes labai džiaugiamės, kad metai pasibaigs šiuo pasirodymu, gal tai ženklas, kad 2020-ieji bus tokie pat smagūs“, – sako koncerto dalyviai.

„Pet Shop Boys“ „It’s A Sin“, „Erasure“ „Always“, „La Bouche“ „Be My Lover“, „2 Unlimited“ „No Limit“, Haddaway „What Is Love“ – grupės ir dainos, kurios daugeliui lietuvių turi ypatingą reikšmę.

Juk tai buvo pirmoji laisva muzika, užplūdusi mus vos atgavus Nepriklausomybę. Dešimtame dešimtmetyje muzika į Lietuvą plūstelėjo kaip galinga banga. Mes ją pagavome ir šokome taip, kaip niekad anksčiau.

Pašėlusiai ir nevaržomai. Diskotekose karaliavo superhitai, kuriuos be vargo galime padainuoti ir šiandien. Dar ir šiandien anų laikų megahitai veikia mus taip pat džiaugsmingai, kaip ir anuomet.

Lietuviško kolorito „80’s/90’s Mega Hits” koncertui įnešė Kostas Smorginas, kuris sutiko koncerte pasirodyti tik su sąlyga, kad galės padainuoti vieną gražiausių lietuviškų dainų – „Kardiofono“ „Kalėdų eglutę“. Visame smagiame koncerto šurmulyje tai momentas, kai salė prityla ir išklauso kūrinį užgniaužę kvapą – tokia nepaaiškinama dvasia sklinda su šia daina.

Tačiau ilgai būti rimtiems nepavyksta, nes renginio vedėjas M. Bartuševičius pažeria krūvą juokingų anų dienų kasdienybės detalių, kurias jau buvome ir primiršę, bet išgirdę išsyk atpažįstame su šypsena.

Ne veltui devyniasdešimtieji buvo vadinami „laukiniais“. Daugelis ano meto prisiminimų šiandien skamba, kaip tikra komedija. Gal todėl, kad tokie išprotėję, devyniasdešimtieji vėl itin madingi, o „80’s/90’s Mega Hits“ Kaune susirinko paklausyti net ir tie, kurie prisiminti šį metą yra per jauni.

„80’s/90’s Mega Hits“ koncertas Vilniuje su M. Bartuševičiumi: „Siemens“ arenoje gruodžio 31 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių