Prezidentas pasveikino policijos pareigūnus Angelų sargų dienos proga

Policija svariai prisidėjo prie to, kad galime jaustis laisvesni, o žmonių pasitikėjimas Lietuvos policija šiandien yra vienas iš didžiausių Vidurio ir Rytų Europos regione. Tai yra puikus visos policijos bendruomenės ir vadovybės įvertinimas, teigė prezidentas Gitanas Nausėda sveikindamas Lietuvos policijos pareigūnus ir darbuotojus profesinės šventės – Angelų sargų dienos proga.

„Tik laisvoje visuomenėje įmanomas tvirtas žmonių pasitikėjimas policija. Tik laisvoje visuomenėje gali rastis tikra pagarba pareigūnams ir sunkaus jų darbo pripažinimas. Tik laisvoje bendrystėje policija kuria tą neįkainojamą saugumo jausmą, be kurio tikrai negalėtume kalbėti apie orų gyvenimą. Tas saugumas, mano akimis žiūrint, yra vienas iš kertinių gerovės valstybės elementų“, – sveikinimo kalboje teigė šalies vadovas.

Pasak prezidento, policijos vadovybės ryžtas imtis nepopuliarių, bet būtinų sprendimų leido ženkliai padidinti pareigūnų atlyginimus bei pagerinti jų darbo sąlygas.

Profesinės šventės proga kiekvienam policijos pareigūnui prezidentas palinkėjo jaustis oriu valstybės kūrėju ir visada elgtis taip, kaip liepia policijos šūkis – ginti, saugoti ir padėti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vladimiras Moskvičiovas

Vladimiras Moskvičiovas portretas
IR NEPAŽADĖJO JIEMS ATLYGINIMU KELTI?

neginciju

neginciju portretas
kurie dirba saziningai pagarba bet tokiu vienetai o sudievint nederetu ir lygint su krikscionisku terminu angelas tai perdaug ir nezinia koks ateistas itvirtino si termina ......

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Bardakas
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių