Pereiti į pagrindinį turinį

Antras bandymas nuversti G.Palucką

2009-02-28 09:00
Antras bandymas nuversti G.Palucką
Antras bandymas nuversti G.Palucką / Redakcijos archyvo nuotr.

Savivaldybės administracijos direktorių Gintautą Palucką vėl inicijuojama išversti iš posto.

Pirmu numeriu klausimas dėl jo atstatydinimo vakar įtrauktas į ateinantį trečiadienį šaukiamos tarybos posėdžio darbotvarkę.

Vasario 19 d. vykusiame tarybos posėdyje G.Palucko atleisti nepavyko – klausimo dėl jo atleidimo nepavyko įtraukti į darbotvarkę.

G.Palucką atstatydinti norima motyvuojant tuo, jog tai – politinio pasitikėjimo pareigybė. Kadangi politikas vadovavo administracijai Vilnių valdant Tvarkos ir teisingumo koalicijai, pasikeitus valdžiai jis šiame poste likti esą nebegali.

Tačiau yra ir kita versija. G.Palucko atleidimo siekia ir jo partijos kolegos. Manoma, kad jis tapo kliūtimi vienam valdančiosios koalicijos vicemerų socialdemokratui Romui Adomavičiui. Abu vyrai varžysis šiandien vyksiančiuose Lietuvos socialdemokratų partijos Vilniaus skyriaus pirmininko rinkimuose.

R.Adomavičius "Vilniaus dienai" yra sakęs, kad jis nesistengia nušalinti konkurento. "Jis gali kandidatuoti kur tik nori: ir į partijos skyriaus, ir į partijos pirmininkus, ir dar kur nors. Aš jį ne tai, kad palaikau, bet toleruoju", – tvirtino R.Adomavičius.

Jis taip pat pabrėžė, kad ne pats asmeniškai, o dalis partijos Vilniaus skyriaus nepatenkinti G.Palucko darbu.

Primename, kad sostinės savivaldybės administracijos direktoriaus vieta priklauso socialdemokratams.

VD inf.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų