Artėjant Vėlinėms Vilniuje bus ribojamas eismas prie kapinių

  • Teksto dydis:

Vėlinių laikotarpiu viešasis transportas važiuos dažniau ir stos stotelėse, kuriose įprastai nestoja, o prie kapinių bus ribojamas eismas, pranešė sostinės savivaldybė.

Viešąją tvarką kapinių prieigose prižiūrės ir srautų reguliavimu rūpinsis tiek savivaldybės, tiek policijos pareigūnai.

Nuo šeštadienio iki lapkričio 2-osios Rokantiškių, Karveliškių, Kairėnų ir Saltoniškių kapinių prieigose šalia autobusų stotelių, apsisukimo žiedų, kapinių įėjimo vartų bus draudžiamas automobilių stovėjimas.

Nuo Žirnių gatvės link Liepynės kapinių vedančioje gatvėje automobilių stovėjimas draudžiamas visus metus.

Nuo spalio 29-osios iki lapkričio 2-osios Rokantiškių, Karveliškių, Kairėnų ir Saltoniškių kapinių prieigose eismas bus nukreipiamas apylankų maršrutais. Automobilius bus galima statyti aikštelėse ir kelkraščiuose, kur jie nekliudo eismui ir nėra automobilių statymą draudžiančių kelio ženklų.

Transporto eismas į Kairėnų kapines nuo Nemenčinės plento pusės iš Kairėnų gatvės bus nukreiptas apvažiavimu Šilėnų gatve, o nuo Plytinės gatvės link kapinių bus nustatytas vienpusis eismas.

Vykstantieji savo transportu į Karveliškių kapines per Pilaitės rajoną galės privažiuoti prie kapinių ne pagrindiniu, bet aplinkiniu keliu, esančiu už 1 km nuo pagrindinio įvažiavimo, važiuojant link Sudervės. Į Karveliškių kapines rekomenduojama įvažiuoti iš Vilniaus rajono Sudervės seniūnijos pusės.

Šias kapines galima pasiekti ir viešuoju transportu, palikus savo automobilį Žvėryne esančioje „Statyk ir važiuok“ aikštelėje.

Lapkričio 1-ąją Ąžuolyno gatvėje, ties Saltoniškių kapinėmis, bus draudžiamas transporto eismas, išskyrus viešojo transporto eismą.

Patogesniam susisiekimui su Rokantiškių, Karveliškių, Saltoniškių, Kairėnų, Liepynės ir Antakalnio kapinių prieigomis viešasis transportas kursuos dažniau, o kai kurie autobusai vyks specialiai tik Vėlinių metui skirtu maršrutu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kagi

kagi portretas
si valdadministracija visai nuvaziavo nuo /koto/ greit jiems ir dvasios prades vaidentis o kitaip ir negali but jei padaras dar marmaliuots???===
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių